Template: CPR - Navision Hotfix Template

BUG #: 146040 (Content Maintenance)

Ovaj članak se odnosi na Microsoft Dynamics NAV za izabrani lokalni jezik nemački (de).

Simptomi

Pretpostavimo da Microsoft Dynamics NAV Server pokrenut pod korisničkim nalogom na nemački verziji Microsoft Dynamics NAV 2009. Kada pokrenete funkciju Elster u klijentu (RTC), dobijate sledeću poruku o grešci:

Šifra > 10000 < < / kod >< tekst > Bei der Verarbeitung ist ein unerwarteter krivica aufgetreten. Weiter Informationen finden Sie u Hanter Stak/tekst. Sistem das kann umre Datei angegebene naloga nicht finden. < / tekst >< / Rueckgabe >-< steka >< Šifra > 10000 < / kod >< tekst > bei System.Security.Cryptography.Utils.CreateProvHandle (CspParameters parametara, Boolean bei randomKeyContainer) System.Security.Cryptography.Utils.GetKeyPairHelper (CspAlgorithmType keyType, CspParameters parametre, Boolean randomKeyContainer, Int32 dwKeySize, SafeProvHandle & safeProvHandle, SafeKeyHandle & safeKeyHandle) bei System.Security.Cryptography.RSACryptoServiceProvider.GetKeyPair() bei System.Security.Cryptography.RSACryptoServiceProvider... ctor (Int32 dwKeySize, CspParameters parametre, Boolean useDefaultKeySize) bei System.Security.Cryptography.RSACryptoServiceProvider... ctor (CspParameters parametri) bei System.Security.Cryptography.X509Certificates.X509Certificate2.get_PrivateKey() bei Microsoft.Dynamics.ElsterTransferHandler.Security.SignMessageXmlSignature (XmlDocument xmlDocSign) bei Bei Microsoft.Dynamics.ElsterTransferHandler.ExternalCommunication.SetSignature() Microsoft.Dynamics.ElsterTransferHandler.ExternalCommunication.SendXmlDocumentString (niski incomingString) < / tekst >< / slaganje >.

Ovaj problem se javlja u sledeće proizvode:

  • Nemački verziju programa Microsoft Dynamics NAV 2009 R2

  • Nemački verziju programa Microsoft Dynamics NAV 2009 Service Pack 1 (SP1)

Rešenje

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako nailazite na pitanje preuzimanja, instaliranja prilagodbenog popravka, ili imaju druge tehnička podrška pitanja, kontaktirajte svog partnera ili, ako je upisan u plan podrške direktno sa Microsoft, obratite se tehničkoj podršci za Microsoft Dynamics i kreirajte je novi zahtev za podršku. Da biste to učinili, posjetite sledeće Microsoft Web lokacije:

https://mbs.microsoft.com/support/newstart.aspx Možete se obratiti tehničkoj podršci za Microsoft Dynamics putem telefona pomoću ove veze za zemlju određene telefonske brojeve. Da biste to učinili, posjetite jedno od sledećih Microsoft Web lokacije:partneri

https://mbs.microsoft.com/partnersource/resources/support/supportinformation/Global+Support+ContactsKupci

https://mbs.microsoft.com/customersource/support/information/SupportInformation/global_support_contacts_eng.htmU posebnim slučajevima, troškovi koji se naplaćuju za podršku mogu biti ukinuti ako stručnjaku za tehničku podršku za Microsoft Dynamics i srodne proizvode utvrdi da će određena ispravka rešiti problem. Uobičajeni troškovi podrške će primeniti na bilo koji dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa datom ispravkom.Nakon što primijenite ovaj hitni popravak, izuzetak ne izaziva je neočekivani pad. U ovoj situaciji, obrađene greška poruka se upisuje u evidenciju aplikacije umesto toga.

Kako da nabavite Microsoft Dynamics NAV hitni popravak ili ažuriranje datoteka

Nakon što zatražite hitnih ispravki za Microsoft Dynamics NAV, hiperveze će biti poslat vam e-poštom. E-poruka će sadržati hiperveze i lozinku. Hipervezu možete da koristite da biste preuzeli Microsoft Dynamics NAV hitni popravak ili ažuriranje datoteke. Kada kliknete na hipervezu, otvara se dijalog za Preuzimanje datoteke – bezbednosno upozorenje . Onda, se od vas zatraži da pokrenete, sačuvate ili da biste otkazali preuzimanje. Ako kliknete na dugme Pokreni, datoteke pokrenite preuzimanje i proces ekstrakcije. Morate navesti fasciklu za nove datoteke, i zatim unesite lozinku. Ako kliknete na dugme Sačuvaj, morate da odredite putanju za čuvanje komprimovanih datoteka. Kada otvorite datoteku koju ste sačuvali, od vas će biti zatraženo da Određivanje putanje za datoteke. Zatim, morate da unesete lozinku koje se nalaze u e-poruci. Ako kliknete da biste otkazali, zaustavlja proces preuzimanja.

Informacije o datoteci

Globalna verzija ove hitne ispravke ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Microsoft.dynamics.elstertransferhandler.dll

2.0.2006.110

38,800

19-Jun-2011

20:52

x86

Microsoft.dynamics.elstertransferhandler.tlb

Not applicable

2,344

19-Jun-2011

20:48

Not applicable

Preduslovi

Morate imati jedan od sljedećih proizvoda da biste primijenili ovaj hitni popravak:

  • Nemački verziju programa Microsoft Dynamics NAV 2009 R2

  • Nemački verziju programa Microsoft Dynamics NAV 2009 Service Pack 1 (SP1)

Informacije o uklanjanju

Ne možete ukloniti ovaj prilagodbeni popravak.

VSTF DynamicsNAVSE: 263414

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranja

Napomena Ovo je „Brzo se objavi” članak kreirane direktno iz unutar organizacije Microsoft podrške. Podaci sadržani data je kao-je kao odgovor na pitanja. Kao rezultat brzine u učiniti dostupnom, materijali koji može da sadrži tipografske greške i možda biti revidiran u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Potražite Uslove korišćenja za druge razloge.

Author: lohndorf
Writer: v-zhipen
Tech Reviewer: lohndorf
Editor:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×