Ovaj članak se odnosi na sledeće proizvode:

  • Microsoft BizTalk Adapter Pack 2010

  • Servisni paket Microsoft BizTalk Adapter 2013

Simptomi

Pretpostavimo da pokušate da koristite zasnovane na Windows komunikacije fondacija WCF SAP adapter za povezivanje BizTalk aplikacije u SAP bazu podataka. Adapter za WCF-SAP dobiti lokaciju radi kao transakcijski RFC (tRFC) server i koristi TID bazu podataka za praćenje transakcija. U ovoj situaciji, WCF-SAP adapter dobiti lokaciju bi mogla da zamrzne ako je ispod teške opterećenja.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zbog zastoja do kojeg dolazi u bazi TID.

Rešenje

Kumulativna ispravka paket informacija

Za BizTalk Adapter paket 2013

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka paket 1 za BizTalk Adapter Pack 2013. Za više informacija o tome kako da nabavite ovaj paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2892600 Kumulativna ispravka paket 1 za BizTalk Adapter Pack 2013

Za BizTalk Adapter paket 2010

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka paketa 3 za BizTalk Adapter Pack 2010. Za više informacija o tome kako da nabavite ovaj paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2617150 Kumulativna ispravka paketa 3 za BizTalk Adapter Pack 2010

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.Proizvode nezavisnih proizvođača o kojima se govori u ovom članku proizvela su preduzeća koja su nezavisna od korporacije Microsoft. Microsoft ne daje nikakvu garanciju, impliciranu ni neku drugu, u pogledu performansi ili pouzdanosti ovih proizvoda.

Više informacija

Za više informacija o hitnim ispravkama BizTalk Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2003907 Informacije o hitnim ispravkama BizTalk Server

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×