Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Razmotrite jedan od sljedećih situacija:

  • Instalirate Engleskoj verziji sustava Microsoft Forefront pretnja Management Gateway (TMG) 2010 Service Pack 1 (SP1) na računaru koji radi pod verzijom operativnog sistema Windows koje nisu na engleskom.

  • Engleski verzija TMG 2010 SP1 instalirate na računaru koji radi pod engleskom verzijom operativnog sistema Windows.

U tim slučajevima, mnogo neobrađene datoteka za ovu funkciju čekanja za velike vođenja evidencije u TMG (LLQ) kreiraju se na na čvrstom disku računara. Pored toga, svi prostor na disku na pogon tvrdog diska može biti iscrpljeni prilikom kreiranja ovih datoteka. Pored toga, „Evidencije oblikovanja neuspeh” upozorenje je podigla i sljedeću stavku događaj se evidentira u evidenciji aplikacije:Napomena na %1%2, %3i %4 su čuvari mesta za dinamičke informacije koje se odnose na Ovaj događaj.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što neke nevažeće podatke je kreiran za neka polja u SQL bazu podataka koja se koristi za vođenje evidencije o saobraćaju. Stoga, SQL Server prestaje da Evidentiranje i izgrade LLQ datoteke.Napomena LLQ datoteke skladištite podatke vezane za evidenciju dok se podaci mogu biti u SQL bazu podataka.

Rešenje

Informacije o nadopuni

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte softver ispravka koja je opisana u sledeći članak u Microsoft bazi znanja (KB):

2288910  Ažuriranje softvera 1 za Microsoft Forefront pretnja Management Gateway (TMG) 2010 servisni paket 1

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Za više informacija o terminologiji za ažuriranje softvera, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranja

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×