Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Pregled

Arhiva je XML datoteka koja može da se izveze iz zatvorenog dnevnika ukupnog zbira perioda. On uključuje ukupne vrednosti zatvorenog perioda, detaljne podatke o transakciji prodaje i podacima o događajima. Izvezena datoteka je digitalno potpisana i potpis se nalazi u zasebnoj datoteci. 

Format arhive se primenjuje pomoću elektronskog izveštavanja.

Preduslovi

Pre korišćenja formata izvoza arhive, trebalo bi da instalirate kumulativnu ispravku elektronskog izveštavanja (GER) i poreske mašine 5:

Ova ispravka sadrži binarni deo. Da biste ga primenili, trebalo bi da preuzmete i instalirate najnoviji paket binarnih ispravki sa LCS (https://learn.microsoft.com/en-us/dynamics365/unified-operations/dev-itpro/migration-upgrade/download-hotfix-lcs#download-an-update).

Er konfiguracije

Morate da uvezete sledeću ili noviju verziju er konfiguracija iz microsoft Dynamics usluga životnog ciklusa (LCS):

  • Podaci o retail kanalu.version.2

  • Arhiviranje DMM.version.2.1

  • Arhiva podataka u prodavnici FR.version.2.1

Uputstva za preuzimanje su ovde: https://learn.microsoft.com/en-us/dynamics365/unified-operations/dev-itpro/analytics/download-electronic-reporting-configuration-lcs.

Kada uvezete konfiguracije, na stranici "Parametri prodavnice", na kartici Elektronski dokumenti, u polju Format izvoza arhive podataka u prodavnici izaberite format arhive podataka (FR ).

BeleškeOvo je članak "FAST PUBLISH" koji je kreiran direktno iz Microsoft organizacije za podršku. Informacije koje se ovde nalaze navedene su kao odgovor na nove probleme. Kao rezultat brzine u omogućavanju dostupnih materijala, materijali mogu da sadrže tipografske greške i mogu se korigovati u bilo kom trenutku bez obaveštenja. Pogledajte Uslove korišćenjaza druge stvari koje treba razmotriti.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×