Izvor: Microsoft podrške

BRZO IZDAVAŠTVO

BRZI ČLANCI ZA OBJAVLJIVANJE PRUŽAJU INFORMACIJE DIREKTNO IZ ORGANIZACIJE MICROSOFT SUPPORT. INFORMACIJE SADRŽANE U OVOM DOKUMENTU KREIRANE SU KAO ODGOVOR NA NOVE ILI JEDINSTVENE TEME ILI SU NAMENJENE DOPUNJAVAJU DRUGIH INFORMACIJA O BAZI ZNANJA.

Tokom instalacije programa Microsoft Expression Web 2 ili Microsoft Expression Studio 2 možda ćete naići na grešku 1907 registrovanje datoteke fonta. Datoteka evidencije bi trebalo da sadrži liniju sličnu sledećoj: 3:48:25 PM u petak, 18 jul, 2008: MSI (greška): "Greška 1907. nije moguće registrovati font. Proverite da li imate dovoljne dozvole za instaliranje fontova i da li sistem podržava ovaj font. '

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem:Ako niste administrator sistema, izvršite korake 1-5. Ako ste administrator sistema izvršite korak 1, a zatim pređite na korak 5.

  1. Potražite Start --> programe --> pribor.

  2. Kliknite desnim tasterom miša na komandnu liniju.

  3. Izaberite stavku Pokreni kao:

  4. Kliknite na sledećeg korisnika i Unesite akreditive administratora sistema. i kliknite na dugme u redu.

  5. U prozoru komande otkucajte:Sfc/SCANNOW

  6. Dozvolite sistemu da skenira i ponovo pokrenete računar ako vas upita. Takođe, skeniranje može da vas pita da ubacite disk sa operativnim sistemom koji ste prvobitno instalirali, tako da morate da ih imate u blizini. Nakon dovršetka skeniranja, ponovo pokrenite instalaciju programa Expression Web 2 ili Expression Studio 2.

ODRICANJE odgovornosti

KORPORACIJA MICROSOFT I/ILI NJENI DOBAVLJAČI NE ČINE NIKAKVE GARANCIJE NI GARANCIJU O PRIKLADNOSTI, POUZDANOSTI ILI ISPRAVNOSTI INFORMACIJA SADRŽANIH U DOKUMENTIMA I SRODNIM GRAFIKAMA OBJAVLJENIM NA OVOJ WEB LOKACIJI ("MATERIJALI") U BILO KOJE SVRHE. MATERIJALI MOGU UKLJUČIVATI TEHNIČKE NETAČNE PODATKE ILI TIPOGRAFSKE GREŠKE I MOGU SE ISPRAVITI U BILO KOM TRENUTKU BEZ OBAVEŠTENJA. U MAKSIMALNOJ MERI KOJA JE DOZVOLJENA VAŽEĆIM ZAKONOM, MICROSOFT I/ILI NJEGOVI SNABDEVAČI I IZUZIMAJU SVE, GARANCIJE I USLOVE DA LI SU EKSPRESNA, IMPLICITNA ILI STATUTARNA, UKLJUČUJUĆI ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA ZASTUPSTVA, GARANCIJE ILI USLOVE TITULE, NEPOVREDLJIVOSTI, ZADOVOLJAVAJUĆE STANJE ILI KVALITETA, PRODAJU I PRILAGOĐENOST ODREĐENOJ SVRSI, U ODNOSU NA MATERIJALE.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×