Uvod

Ovaj članak opisuje ispravku koja je uključena u hitnu ispravku 1 za zbirnu ispravku 11 microsoft System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager (VMM). Ova hitna ispravka sadrži dva paketa ispravki za zbirnu ispravku 11: jedan za VMM server, a drugi za administratorsku konzolu. Pored toga, ovaj članak sadrži uputstva za instalaciju za hitnu ispravku.

Napomena Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate da koristite zbirnu ispravku 11 za System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager.

Funkcije koje su dodate u ovu zbirnu ispravku

Podrška za Windows Server 2016 kao sistem gosta

Kada primenite ovu hitnu ispravku, u virtuelnoj mašini za virtuelne mašine Windows servera 2016 možete da kreirate virtuelne mašine sa statusom gosta (VM). Ova hitna ispravka vam takođe omogućava da izaberete uloge i funkcije koje važe za Windows Server 2016 kada kreirate VM predložak.

Kako da nabavite i instalirate ovu hitnu ispravku

Informacije o preuzimanju

Idite na sledeće veb lokacije da biste ručno preuzeli pakete ispravki sa lokacije Microsoft Download Center:

Preuzimanje odmah preuzmite paket ispravki administratorske konzole (amd64).

Preuzimanje odmah preuzmite paket ispravki administratorske konzole (i386).

Preuzimanje odmah preuzmite paket ispravki za VMM Server.
Za informacije o tome kako da preuzmete datoteke Microsoft podrške kliknite na sledeći broj članka da biste otišli na članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Kako da nabavite Microsoft datoteke podrške iz usluga na mrežiMicrosoft je skenirao ovu datoteku u potrazi za virusima. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum objavljivanja datoteke. Datoteka se skladišti na serverima unapređenim u bezbednosti koji sprečavaju neovlašćene promene u datoteci.

Uputstva za instalaciju

Da biste ručno instalirali pakete ispravki, pokrenite sledeću komandu na komandnoj liniji sa punim privilegijama:

msiexec.exe /update <packagename> Na primer, da biste instalirali paket ispravki za VMM server (KB3199246), pokrenite sledeću komandu:

msiexec.exe /update kb3199246_vmmserver_amd64.msp Napomena Instaliranje hitne ispravke zahteva da instalirate i VMM server i pakete ispravki administratorske konzole.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×