Hitna ispravka je dostupna da adrese povremeno dolazi do pada Vmwp.exe procesa na glavnog računarskog sistema zasnovanih na operativnom sistemu Windows Server 2008 Hyper-V

Simptomi

Kada pokrećete Hyper-V virtualne mašine na glavnog računarskog sistema zasnovanih na operativnom sistemu Windows Server 2008 Hyper-V, neki procesi Vmwp.exe može da se sruši povremeno. Ovaj problem se može javiti kada gost operativni sistem koristi kursor na Alfa-sjedine. Ovaj problem može pojaviti i kada je pokrenut pod stresom stanje ako, kada mnogi virtuelne mašine su pokrenuti paralelno sa domaćinom.

Rezolucija

Informacije o prilagodbenom popravku

Važno hitnih ispravki operativnog sistema Windows Vista i Windows Server 2008 su uključene u istoj Robi. Međutim, samo jedan od ovih proizvoda mogu biti navedene na stranici „Zahtev za hitni popravak”. Da biste zatražili paket hitnih koja se odnosi na operativni sistem Windows Vista i Windows Server 2008, dovoljno je da izaberete proizvod koji je naveden na stranici.

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sustave u kojima se pojavljuje problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak.

Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Napomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Da biste primenili ovaj hitni popravak, morate imati instaliran Hyper-V uloga.

Ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje druge prilagodbene popravke.

Informacije o datoteci

Globalna verzija ove hitne ispravke ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Windows Server 2008 datoteku informaciju napomene

  • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, SR_Level (RTM, SPn) i servisiranje granu (LDR, GDR) mogu biti identifikovani ispitivanjem fileversion brojeve kao što je prikazano u tabeli.

  • Servisni paket 1 je integrisana u operativnom sistemu Windows Server 2008.

  • MANIFEST datoteke (.manifest) i MUM datoteke (.mum) koje su instalirane za svako okruženje su navedene zasebno. Mama i MANIFEST datoteke i datoteke povezane bezbednosnog kataloga (.cat), od presudnog značaja za održavanje thestate ažurirane komponente. Datoteke bezbednosnog kataloga (atributi notlisted) potpisuju se Microsoft digitalnim potpisom.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×