Sign in with Microsoft
New to Microsoft? Create an account.

Simptomi

Pretpostavimo da korisnik izvrši PSTN poziv pomoću Microsoft Lync 2010 klijent. Izlazni proizvodnom postupku (OBR) komponenta nije primio odgovor koji je između 180 i 183 iz prvi prolaz u roku od 10 sekundi. U ovoj situaciji, OBR komponenta na Lync Server 2010 serveru ne Usmjeri PSTN poziv na drugim mrežnim prolazima.

Uzrok

Ovaj problem se javlja jer posredovanje server šalje nazad odgovor koji je između 180 i 183 za pozive koji nisu bajpas pri posredovanje servera preuzima poruke pozivu iz OBR komponentu. Odziv na prestaje 10 drugi OBR poziv tajmer koji se koristi za otkrivanje ne reaguje mrežnih prolaza.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte sledeću kumulativnu ispravku:

2592293 Opis kumulativne ispravke za Lync Server 2010, posredovanje servera: avgust 2011 Napomena Nakon što primijenite ovu nadopunu, za ms posredovanja-Generisano zaglavlje se dodaje odgovor. OBR komponenta ne zaustavi tajmer za 10 drugi poziv kada je otkrivena u zaglavlju.

Više informacija

Za više informacija o Lync Server 2010 izlazno usmjeravanje, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

Opšte informacije o Lync Server 2010 izlazno usmjeravanjeZa više informacija o posredovanju server zaobići, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

Opšte informacije o posredovanju server da biste preskočili

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×