Hitna ispravka je dostupna za zasnovane na WCF SAP adapter da ti onemogućiti ponašanje koje Izrezuje početne nule NUMC vrednosti u BizTalk Adapter paketa

Ovaj članak se odnosi na sledeći proizvod:

  • BizTalk Adapter Pack 2.0

  • BizTalk Adapter Pack 2010

Uvod

Ovaj članak opisuje hitni popravak za Microsoft BizTalk Adapter Pack 2.0 ili Microsoft BizTalk Adapter Pack 2010 koja rešava sledeći problem.

Pitanje

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Koristite adapter zasnovanih na Microsoft Windows komunikacije fondacija WCF SAP koja je uključena u Microsoft BizTalk Adapter Pack 2.0 ili Microsoft BizTalk Adapter Pack 2010 godine da primate poruke od sistem za SAP.Napomena Zasnovane na WCF SAP adapter je poznat i kao Microsoft BizTalk Adapter za sistem mySAP poslovni apartman 3.0.

  • Adapter za zasnovane na WCF SAP dobija NUMC vrednost koja sadrži početne nule, i to je iz sistema SAP.

U ovom scenariju, zasnovane na WCF SAP adapter Izrezuje početne nule. Međutim, Microsoft BizTalk Adapter 2.0 ili Microsoft BizTalk Adapter 2010 za sistem mySAP poslovni apartman (takođe poznat kao nasleđe SAP adapter) ne skrati početne nule. Na primer, zasnovane na WCF SAP adapter Izrezuje 00001200 vrednost sa 1200. Međutim, BizTalk Adapter 2.0 ili BizTalk Adapter 2010 za sistem mySAP poslovni apartman nije trim početne nule 00001200 vrednosti.

Više informacija

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte sledeću kumulativnu ispravku, a zatim postavite svojstvo TrimLeadingZerozForNumc povezu na False. Napomena Sledeću kumulativnu ispravku dodaje svojstvo za povezivanje TrimLeadingZerozForNumc za svojstvo " DataTypesBehavior " zasnovane na WCF SAP adaptera:

  • Ako je TrimLeadingZerozForNumc svojstvo postavljeno na True, zasnovane na WCF SAP adapter Izrezuje početne nule NUMC vrednosti.

  • Ako je TrimLeadingZerozForNumc svojstvo postavljeno na False, zasnovane na WCF SAP adapter ne skrati početne nule NUMC vrednosti.

Napomene

  • Podrazumevanu vrednost za svojstvo TrimLeadingZerozForNumc je istina.

  • Svojstvo safetyping ne utiče na svojstvo TrimLeadingZerozForNumc .

Kumulativna ispravka informacije

Za BizTalk Adapter paket 2010

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka paket 2 za BizTalk Adapter Pack 2010. Za više informacija o tome kako da nabavite ovaj paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:2572999kumulativni paket za ažuriranje 2 za BizTalk Adapter Pack 2010

BizTalk Adapter Pack 2.0

Hitna ispravka je dostupna za rješavanje tog problema. Ovaj prilagodbeni popravak dostupan pojedinačno i je obuhvaćeno Cumulative Update 3 za BizTalk Adapter Pack 2.0. Za više informacija o tome kako da nabavite paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2557150 Kumulativna ispravka paketa 3 za BizTalk Adapter Pack 2.0

Reference

Za više informacija o hitnim ispravkama BizTalk Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2003907 Informacije o hitnim ispravkama BizTalk ServerZa više informacija o BizTalk Adapter 2.0 za sistem mySAP poslovni apartman, posetite sledeću MSDN Web lokaciji:

Opšte informacije o BizTalk Adapter 2.0 za sistem mySAP poslovni apartman

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×