Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

 • Ispravili su mehanizam koji se koristi za otkrivanje isteklih ili skoro isteklih certifikata spoljnih krajnjih tačaka kako bi se potvrdio samo trenutno povezani certifikat, a ne svi certifikati u skladištu certifikata. Obavezno zatvorite sva obaveštenja o isteku certifikata na čekanju na portalu odmah nakon primene hitne ispravke.

 • Rešio je problem gde unutrašnja tajna rotacija možda ne ažurira akreditive mrežnog kontrolera, što je dovelo do prekidanja veze između Azure Stack Hub hostova i Azure Stack Hub kontrolera mreže.

 • Rešen je problem koji može dovesti do curenja memorije na virtuelnim mašinama Azure doslednog skladišta, što utiče na performanse/stabilnost skladišta zasnovanog na objektima.

Ispravke zbirne iz prethodnih izdanja hitnih ispravki

 • Onemogućeni NCHostAgentMonitor.

 • Poboljšano je iskustvo portala za administraciju da bi se prikazao tok preuzimanja paketa ispravki za Azure Stack Hub.

 • Rešen je problem gde postavljanje tipa licence virtuelne mašine na vrednost Nijedno nije prepoznato kao važeći Tip licence.

 • Rešio je problem sa performansama i neeficijalnim pronalaženjem virtuelnih metapodataka po mrežnom identitetu.

 • Popravljen je problem zbog kog tokom OEM ili potpunog ažuriranja određene virtuelne mašine infrastrukture ne mogu da se pokrenu nakon ponovnog podešavanja hosta.

 • Rešen je problem sa performansama u dobavljaču resursa skladišta koji može da utiče na opšte radnje aviona kontrole.

 • Popravljen je problem zbog kog komunikacije i prenos podataka u resurs koji podržava interno raspoređivanje opterećenja može znatno da utiče i usledi mu vremensko ograničenje.

 • Popravljen je problem zbog kog tokom ažuriranja u određenim uslovima dobavljač resursa diska možda neće biti ispravno ažuriran.

 • Rešeni problemi gde neHAVM-e možda neće početi posle ažuriranja.

Informacije o hitoj ispravki

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate imati verziju 1.1908.4.33 ili noviju .


Važno Kao što je navedeno u napomenama uz izdanje za ispravku iz 1908, uverite se da ste uputili na listu za proveru aktivnosti ažuriranja za pokretanje usluge Test-AzureStack (sa navedenim parametrima) i rešili sve pronađene operativne probleme, uključujući sva upozorenja i neuspehe. Takođe, pregledajte aktivna obaveštenja i rešite sva koja zahtevaju radnju.

Informacije o datoteci

Preuzmite sledeće datoteke. Zatim pratite uputstva na stranici Primena ispravki u usluzi Azure Stack na veb lokaciji Microsoft Learn da biste primenili ovu ispravku na Azure Stack.


Odmah preuzmite zip datoteku.


Odmah preuzmite xml datoteku hitne ispravke.

Više informacija

Azure Stack Hub resursi za ažuriranje

Upravljanje ispravkama u pregledu usluge Azure Stack

Primena ispravki u usluzi Azure Stack

Nadgledanje ispravki u usluzi Azure Stack pomoću privilegovane krajnje tačkeDa li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×