Hitni popravak zbirnu vrednost (revizija 4.1.3613.0) je dostupna za upravljač identiteta Forefront 2010 R2 SP1

Uvod

Jedan paket hitnih ispravki (build 4.1.3613.0) je dostupna za Microsoft Forefront identitet Manager (FIM) 2010 R2 servisni paket 1 (SP1). Ova hitna ispravka zbirna ispravka rešava probleme i dodaje neke funkcije koje su opisane u odeljku „Više informacija”.

Informacije o nadopuni

Podržani ispravka je dostupna od Microsoft Support. Preporučujemo da svi kupci biste primijenili ovo ažuriranje na njihove proizvodne sisteme.

Microsoft podrška

Ako ova ispravka je dostupna za preuzimanje sa Microsoft Support, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak. Pored toga, možete nabaviti nadopunu iz Microsoft Update ili Microsoft Update Catalog.Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, pogledajte sledeće Microsoft Web lokacije:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Poznati problemi u ovoj ispravci

 • Sinhronizacija uslugeNakon što instalirate ovu ispravku, pravilo proširenja i prilagođeno upravljanje agenata koji su zasnovani na MA mogućnošću proširenja (ECMA1 ili ECMA 2.0) možda neće izvoditi i može generisati izvođenja status „zaustavio proširenje-dll-učitati”. Do ovog problema dolazi kada pokrenete takvo pravilo proširenja ili prilagođeno upravljanje agenti nakon promene datoteku za konfiguraciju (.config) za jednu od sledeće procese:

  • MIIServer.exe

  • Mmsscrpt.exe

  • Dllhost.exe

  Na primer, pretpostavimo da ste uređivali datoteku "MIIServer.exe.config" da promenite podrazumevanu veličinu grupe za obradu stavki za sinhronizaciju za FIM usluga upravljanja agent. Da izbegnete brisanje prethodne promene u ovoj situaciji, instalator motor sinhronizacije za ovo ažuriranje ne zamjenjuje datoteku za konfiguraciju. Zato što datoteka za konfiguraciju nije zamenjen, stavke koja su potrebna za ovo ažuriranje ne postoje u datoteke i mašina za sinhronizovanje ne učitava DLL datoteke proširenja pravilo kada motor radi potpunog uvoza ili Delta sinhronizaciju pokrenuli profil. Da biste riješili taj problem, slijedite ove korake:

  1. Napravite rezervnu kopiju datoteka MIIServer.exe.config.

  2. Otvori MIIServer.exe.config datoteku u uređivaču teksta ili programa Microsoft Visual Studio.

  3. Pronašli odeljak < runtime > u MIIServer.exe.config datoteci, a zatim zamenite sadržaj < dependentAssembly > sekcije na sledeći način:

   < dependentAssembly >< assemblyIdentity name="Microsoft.MetadirectoryServicesEx” publicKeyToken = „31bf3856ad364e35” / >< bindingRedirect oldVersion = „3.3.0.0-4.1.3.0” newVersion = „4.1.4.0” / >< / dependentAssembly

  4. Da sačuvate promene u datoteci.

  5. Pronađite datoteku Mmsscrpt.exe.config u istom direktorijumu i Dllhost.exe.config u katalogu roditelj. Ponovite korake od 1 do 4 za ove dve datoteke.

  6. Ponovo pokrenite uslugu sinhronizacije Forefront upravljač identiteta (FIMSynchronizationService).

  7. Provjerite da pravilo proširenja i prilagođeno upravljanje agenti sada raditi kako je očekivano.

 • FIM izveštavanjeAko instalirate FIM javlja na novi server koji ima Microsoft sistem centar 2012 Service Manager instaliran SP1, slijedite ove korake:

  1. Instalirajte komponentu FIM 2010 R2 SP1 FIMService. Da biste to učinili, opozovite izbor Reporting .

  2. Instalirajte ovaj hitni popravak zbirnih hitnih ispravki za nadogradnju FIM servis za izgradnju 4.1.3599.0.

  3. Pokrenite program za instalaciju promena režima za FIM uslugu, a zatim dodajte Reporting.

  Ako javlja da je omogućeno i režim menjanja instalacija se pokreće za FIM servisa i Portal, morate biti ponovo omogućite izveštavanja. Da biste to učinili u Portal za upravljanje FIM identitet, sledite ove korake:

  1. U meniju za administraciju , kliknite na Sve resurse.

  2. Pod Sve resurse, kliknite na dugme Postavke konfiguracije sistema.

  3. Kliknite na dugme Postavke konfiguracije sistema objekta, a zatim otvorite Svojstva ovog objekta.

  4. Kliknite Proširene atribute, a zatim potvrdite izbor Izveštavanje prijavljivanje je omogućeno .

  5. Kliknite na OK, a zatim kliknite na dugme Prosledi da sačuva promenu.

Preduslovi

Da biste primijenili ovo ažuriranje, morate imati upravljač identiteta Forefront 2010 R2 SP1 (verzija 4.1.3419.0 ili novijoj probnoj verziji) instaliran. Za raspoređivanje BHOLD, morate da imate hitni popravak rollup paket 2934816 (verzija 4.1.3510.0) da biste primijenili ovo ažuriranje.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti računalo nakon primjene programske dodatke i proširenja (Fimaddinsextensions_xnn_kb2980295.msp) paket. Ti takođe možda morati ponovo pokrenuti server komponente.

Informacije o zamjeni

Ova ispravka zamenjuje sledeće ispravke: 2980295 paket hitnih ispravki (revizija 4.1.3599.0) je dostupna za upravljač identiteta Forefront 2010 R2 SP12969673 prilagodbeni popravak zbirnu vrednost (revizija 4.1.3559.0) je dostupna za upravljač identiteta Forefront 2010. R22934816 A paket hitnih ispravki (revizija 4.1.3510.0) je dostupna za upravljač identiteta Forefront 2010 R2

Pitanja koja su fiksni ili funkcije koje su dodate u ovu ispravku

Ova ispravka rešava sledeće probleme ili dodaje sledeće funkcije koje prethodno nisu bili dokumentovani u Microsoft bazi znanja.

BHOLD atest

Sporna stavka 1Simptomi: Kada nadzornik je dodao da je u toku kampanje, Stjuard prima „novim stavkama za upravitelju” e-pošta. Promena nakon fix: kada nadzornik je dodao da je u toku kampanje, Stjuard prima e-mail „Instance Start”. 

BHOLD jezgra

Sporna stavka 1Simptomi: Kada korisnik ima suprotstavljene uloge za ABA, a polje „DatumPočetka” korisnika nije promenilo putem korisničkog Interfejsa jezgra BHOLD, korisnik možda dodeljen su netačne ulogu. Promena nakon fix: promena korisnika „DatumPočetka” polje ne utiče na druge atribute ulogu ABA.

BHOLD jezgra i obezbeđivanje FIM

Sporna stavka 1Kada koristite Access za upravljanje konektor, a uvoza vrši se odmah nakon za izvoz koji je izazvao ABA ulogu promene članstva, uvoz može da ukazuje da korisnici imaju manje dozvola nego dodeljuju po njihove prethodne ili novu ulogu članstva. Nakon što instalirate ovu ispravku: ako uvoza vrši se odmah nakon za izvoz koji je izazvao ABA ulogu promene članstva, uvoz označava da korisnici imaju dozvole dodijelio ni njihov prethodni ili novu ulogu članstva. Nakon završetka obrade reda čekanja, uvoz označava da korisnici imaju dozvole koje su dodeljene prema njihovu novu ulogu članstva. Pitanje 2U nekim primenama, brisanja više grupa kroz pristup upravljanju konektor nije uspešno ako postoje dva ili više otvorenih izvoza. Nakon instalacije za popravku, brisanje više grupa kroz pristup upravljanju konektor je uspešna.Pitanje 3U nekim primenama, izvoz promena kroz pristup upravljanja konektor na OU objekte koje određuju novi roditelj OU nemaju efekta. Nakon instalacije za popravku: A roditelj OU olakšava iz korena na bilo koji drugi OU kroz pristup upravljanju konektor.

FIM usluga i IdentityManagement Portal

Sporna stavka 1Neki tekst koji je prikazan u FIM Portal, i uvek je dodao da predlošci e-pošte koristi engleski jezik. Na primer, do ovog problema dolazi u prikazano ime odobravanja objekata. Nakon instalacije za popravku: niska prevod za objekte koji su kreirani FIM usluga u bazi FIM usluga vrši se prema lokalnom standardu računa FIM servisa koji je bio na snazi kada je objekat kreiran. Imajte na umu da ova funkcionalnost ne utiče na lokalni standard pregledač klijenta. Da biste promenili jezik koji se koristi za prevođenje niske u postavku osim engleskog, prijavite na svakom računaru gde FIM je instalirana kao nalog FIM usluge, a zatim postavite lokalni standard za ovaj nalog pomoću kontrolne table. Pitanje 2Kreiranje pravila za sinhronizaciju u FIM IdentityManagement Portal ne uspe učitavanje vrste objekata povezanih sistema u spoljni sistem resursa padajućoj listi. Ovo ponašanje može pojaviti ako veličina definiciju spajanja instancom (mama-podaci) je veća od ograničenja veličine poruka WCF 14 MB podrazumevani u ResourceManagementClient konfiguraciji. Ova veličina je konfiguriran pomoću svojstvo " maxReceivedMessageSizeInBytes " od ResourceManagementClient. Prije primjene ovu ispravku, maxReceivedMessageSizeInBytes vrednosti koje su podešene u u datoteci web.config za IdentityManagement Portal se zanemaruju u korist podrazumevana postavka. Nakon što primijenite ovu ispravku, primenjuje se maxReceivedMessageSizeInBytes postavku. Imajte na umu da je ova postavka je velika i mala slova. Za više informacija o ovu postavku, idite na sledeći Microsoft Veb: ključeve registra i postavke konfiguracije datoteke u FIM 2010

Upravljanje certifikatima FIM

Sporna stavka 1Ispravki certifikata na mreži otkazuju zbog povrede ograničenja.Pitanje 2Modul za FIM certifikata za upravljanje (CM) izlaz ne čast CT_FLAG_DONOTPERSISTINDB zastavu na certifikatima. Ovo može izazvati mnogo certifikata za zapisivanje FIM CM baze podataka. Ovo, za posledicu imati problema sa performansama. Nakon što instalirate ovu ispravku, FIM CM izlaz modula priznanja CT_FLAG_DONOTPERSISTINDB zastavu na certifikate i certifikate ne upisuju u bazu podataka FIM CM.

FIM klijenata (Portal, Outlook, Windows prijavljivanje)

Sporna stavka 1Nakon što instalirate proširenje za prijavljivanje na FIM Windows i vi (ili korisnik) pokušajte da se prijavite na računar kroz udaljenom radnom površinom, morate da unesete akreditive dva puta. Nakon što primijenite fix, udaljene radne površine prijavljivanja raditi kako je očekivano.

Sinhronizacija usluge

Sporna stavka 1Sinhronizacija usluge padovima tokom za izvoz pokretanje profila na agent za SQL Server za upravljanje.Pitanje 2Kada pokrenete uvozu Delta na FIM usluga upravljanja agent, MIIServer.exe proces se prekida sa u CLR_EXCEPTION_SYSTEM. APPDOMAINUNLOADEDEXCEPTION izuzetak. Nakon što instalirate ovu ispravku, trka uslov koji izaziva ovaj izuzetak više ne javlja se. Pitanje 3Ako sinhronizacija pravilo koristi funkciju NULL() u pravilo toka za dolazne atributa, povratka NULL() smatraju da je vrednost umesto da bude prazan i atribut prvenstvom Items na sledeći presedan dolazne atribut tok. Nakon što primijenite ovu ispravku, atribut toka primat na dolazne pravila toka atributa koje koriste funkciju NULL() radi kao što je očekivano.

Lozinka promena obaveštenje Service (PCNS)

Sporna stavka 1Evidentira sljedeću poruku:

6914 veza iz izvora obavijesti lozinke nije uspeo jer nije kontroler domene nalog za uslugu.

Nakon što instalirate ovu ispravku, dodavanje znak obrnute kose crte u ime domena izaziva funkciju da biste se vratili kontrolor sigurnost identifikator (SID) a ne korisnicima sa praznim SID.

Informacije o datoteci

Brojeve verzija prilagodbeni popravak za javnost

Forefront upravljač identiteta

4.1.3613.0

BHOLD

5.0.2836.0

Pristup upravljanju spajanja

5.0.2836.0

Atributi datoteke

Globalne verzija ove nadopune ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Ime

Datum

Vreme

Veličina (u bajtovima)

AccessManagementConnector.msi

11/14/14

13:17

671744

BholdAnalytics 5.0.2836.0_Release.msi

11/14/14

13:05

2703360

BholdAttestation 5.0.2836.0_Release.msi

11/14/14

13:53

3211264

BholdCore 5.0.2836.0_Release.msi

11/14/14

12:54

5017600

BholdFIMIntegration 5.0.2836.0_Release.msi

11/14/14

13:29

3530752

BholdModelGenerator 5.0.2836.0_Release.msi

11/14/14

14:05

3256320

BholdReporting 5.0.2836.0_Release.msi

11/14/14

13:41

1990656

FIMAddinsExtensionsLP_x64_KB3011057.msp

11/11/14

6:15

3929088

FIMAddinsExtensionsLP_x86_KB3011057.msp

11/11/14

6:05

1593344

FIMAddinsExtensions_x64_KB3011057.msp

11/11/14

6:15

5206528

FIMAddinsExtensions_x86_KB3011057.msp

11/11/14

6:05

4662784

FIMCMBulkClient_x86_KB3011057.msp

11/11/14

6:05

9094656

FIMCMClient_x64_KB3011057.msp

11/11/14

6:15

5575168

FIMCMClient_x86_KB3011057.msp

11/11/14

6:05

5191168

FIMCM_x64_KB3011057.msp

11/11/14

6:16

33455104

FIMCM_x86_KB3011057.msp

11/11/14

6:05

33074176

FIMServiceLP_x64_KB3011057.msp

11/11/14

6:15

12233728

FIMService_x64_KB3011057.msp

11/11/14

6:16

31240192

FIMSyncService_x64_KB3011057.msp

11/11/14

6:16

36235264

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×