Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Povezane beleške vam omogućavaju da usidrete OneNote na stranu ekrana računara da biste mogli da pogledate veb lokacije ili druge aplikacije i hvatate beleške u programu OneNote. Kada hvatate beleške na ovaj način, one se automatski povezuju sa sadržajem koji istražujete.

Povezane beleške možete da hvatate uz Internet Explorer, Word 2013, PowerPoint 2013, pa čak i druge OneNote 2013 stranice.

  1. Otvorite aplikaciju iz koje želite da hvatate beleške:

    • U programu Internet Explorer proverite da li je komandna traka vidljiva. (Ako nije, kliknite desnim tasterom miša na naslovnu traku, a zatim izaberite stavku Komandna traka.) Na traci sa menijima koja se pojavi kliknite na ikonu OneNote povezane beleške . (Ako ne vidite ovu komandu, kliknite na mali simbol » sa krajnje desne strane komandne trake da biste prikazali skrivene komande.)

    • U Word, PowerPoint ili OneNote izaberite stavku Pregledaj >povezanih beležaka.

  2. U dijalogu Izbor lokacije izaberite lokaciju za novu stranicu sa beleškama i kliknite na dugme U redu.

    Ako izaberete odeljak, nova stranica će biti kreirana u njemu. Ako izaberete postojeću stranicu, povezane beleške će se dodati na tu stranicu.

  3. Sa desne strane prozora programa OneNote pomerite kursor na mesto gde želite da počnete da pravite povezane beleške.

Hvatajte beleške onako kako to inače radite. Tokom sesije pravljenja povezanih beleški, OneNote skladišti sličicu stranice, izvod teksta i vezu ka dokumentima i veb stranici koju ste koristili za pretragu, tako da se vraćate na izvorni sadržaj.

Napomena:  U bilo kom trenutku možete prestati da hvatate povezane beleške. U gornjem desnom uglu usidrenog prozora programa OneNote kliknite na ikonu lanac veze, a zatim izaberite stavku Zaustavi pravljenje povezanih beležaka.

Kada pomerate pokazivač miša preko pojedinačnih beležaka, videćete detalje povezane datoteke. Kliknite na sličicu da biste otvorili povezanu datotetku.

Da biste videli listu svih dokumenata koji su povezani sa trenutne stranice ili da biste uklonili veze koje ne želite ili vam nisu potrebne, kliknite na ikonu sa alkom u gornjem uglu stranice.

Vrh stranice

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×