ID događaja 3 se evidentira u evidenciji aplikacije ako pokrenete servis korisnički profil sinhronizacije kada instalirate prilagodbeni popravak paket 2281364 ili 2352342 u SharePoint Server 2010

Simptomi

Primenite paketa hitnih ispravki za SharePoint Server 2010, koji je opisan u članku Microsoft baze znanja 2281364 ili 2352342. Ako je korisnički profil sinhronizacije usluga se pokreće na serveru, sledeći događaji se evidentiraju u evidenciji aplikacije:

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što verzije Microsoft.ResourceManagement.Service.exe i Microsoft.ResourceManagement.dll ne podudaraju se verzije koje su navedene u tabeli "WorkflowDefinition" u bazi podataka usluga upravljača Forefront identitet.

Rešenje

Ove greške ne utiču na funkcionalnost funkcije profil sinhronizacije, a možete bezbedno da ih zanemarite. To je moguće da biste rešili problem izbrisati i ponovno kreiranje aplikacija usluga korisničkog profila. NapomenaImajte na umu da koristi ovo zaobilazno rješenje može izbrisati postojeći korisnički profil, socijalne oznake podataka i napomene podataka. Da biste izbrisali i ponovo kreirati aplikaciju usluga korisničkog profila, slijedite ove korake:

  1. U SharePoint Server 2010, u oknu za navigaciju izaberite stavku Centralne administracije , a zatim kliknite na dugme " Upravljanje aplikacijama servisa " na meniju " Upravljanje aplikacijom ".

  2. Izaberite Aplikaciju za korisnički profil, a zatim ga izbrišite bez brisanja podataka.

  3. U dijalogu koji se pojavi, Obrišite opciju Izbriši podatke povezane sa servis aplikacijama .

  4. Izbriši bazu podataka za sinhronizaciju sa SQL servera.

  5. Kreirati novo zatvaranje servisa profila korisnika sa stranice Upravljanje aplikacijama servisa pomoću postojećeg korisničkog profila i društvene baze podataka.

  6. Koristite imena prethodnog baza podataka za korisnički profil i društvene baze podataka.

  7. U oknu za navigaciju izaberite stavku Centralne administracije , kliknite Upravljanje uslugama na serveru na izborniku Postavke sistema , a zatim omogućite uslugu Korisnički profil sinhronizacije .

  8. Ponovo kreirati veze sinhronizacije, a zatim pokrenite pun profil sinhronizacije.

Više informacija

Za više informacija o paket hitnih Kumulativna ispravka za SharePoint Server 2010, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Opis paketa hitnih ispravki za SharePoint Server 2010: 21 jula 2010 opis SharePoint Server 2010 Cumulative Update Server paket hitnih (MOSS server-paket): 31. avgusta 2010. Za više informacija o konfigurisanju sinhronizacije profil korisnika usluga, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×