ID događaja 4999 i Nullreferenceizuzetak kada se novi-Mailni Restaurerequest i New-MailboxExportRequest cmdlet otkaže u sistemu Exchange Server 2016

Simptomi

Pretpostavimo da pokrećete novu-Mailovu BoxMailboxExportRequest na novu i novo, cmdlet u sistemu Microsoft Exchange Server 2016 PowerShell. Kada parametar TargetMailbox sadrži beli prostor, možete dobiti poruku o grešci "Nullreferenceiznimke".Na primer:

PS C:\Windows\system32>New-Mailboxinat-"<Databaseidparametar>"-SourceStoreMailbox "<StoreMailboxIdParameter>"-TargetMailbox "MS test"-Allowlegacydnenepodudaranje Upozorenje: došlo je do neočekivane greške i Generisano je ispis Watson ispisa: referenca objekta nije postavljena na instancu objekta. Upozorenje: modul "Logiranje" modula za zadatke. Oniteratecomobilno "ne uspeva sa izuzetkom" referenca objekta nije postavljena na instancu objekta. ". Ovaj modul je preskočen. Rezultat izvršavanja zadatka ne bi trebalo da utiče. Referenca objekta nije postavljena na instancu objekta.    + Kategoryinfo: nije navedeno: (:) [Novi-Mailboxrestaurerequest], Nullreferenceizuzetak    + Fulliidedilid: sistem. Nullreferenceizuzetak, Microsoft. Exchange. menadžment. migracija. Mailboxreplikacija   . Mailboxerequest. Newmailboxerequest    + Psimerovo ime: <ime računara>

Pored toga, u prikazivaču događaja biće evidentiran ID događaja 4999 sa greškom "Nullreferenceizuzetak". Očekuje se da cmdlet može uspešno da se pokrene bez obzira na beli prostor koji je uključen u parametar TargetMailbox.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što jedan parametar vraća pogrešnu vrednost kada parametar TargetMailbox ima beli razmak u sebi.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte kumulativnu ispravku 11 za Exchange Server 2016 ili noviju kumulativnu ispravku za Exchange Server 2016.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku "odnosi se na".

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×