Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da pokrećete novu-Mailovu BoxMailboxExportRequest na novu i novo, cmdlet u sistemu Microsoft Exchange Server 2016 PowerShell. Kada parametar TargetMailbox sadrži beli prostor, možete dobiti poruku o grešci "Nullreferenceiznimke".Na primer:

PS C:\Windows\system32>New-Mailboxinat-"<Databaseidparametar>"-SourceStoreMailbox "<StoreMailboxIdParameter>"-TargetMailbox "MS test"-Allowlegacydnenepodudaranje Upozorenje: došlo je do neočekivane greške i Generisano je ispis Watson ispisa: referenca objekta nije postavljena na instancu objekta. Upozorenje: modul "Logiranje" modula za zadatke. Oniteratecomobilno "ne uspeva sa izuzetkom" referenca objekta nije postavljena na instancu objekta. ". Ovaj modul je preskočen. Rezultat izvršavanja zadatka ne bi trebalo da utiče. Referenca objekta nije postavljena na instancu objekta.    + Kategoryinfo: nije navedeno: (:) [Novi-Mailboxrestaurerequest], Nullreferenceizuzetak    + Fulliidedilid: sistem. Nullreferenceizuzetak, Microsoft. Exchange. menadžment. migracija. Mailboxreplikacija   . Mailboxerequest. Newmailboxerequest    + Psimerovo ime: <ime računara>

Pored toga, u prikazivaču događaja biće evidentiran ID događaja 4999 sa greškom "Nullreferenceizuzetak". Očekuje se da cmdlet može uspešno da se pokrene bez obzira na beli prostor koji je uključen u parametar TargetMailbox.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što jedan parametar vraća pogrešnu vrednost kada parametar TargetMailbox ima beli razmak u sebi.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte kumulativnu ispravku 11 za Exchange Server 2016 ili noviju kumulativnu ispravku za Exchange Server 2016.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku "odnosi se na".

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×