Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

STXinwei (华文新魏 na kineskom) je sloško dizajniran za tipove kineskog jezika pomoću pojednostavljene kineske skripte. On je veoma stilan, dekorativni slovni slovni izgled sa izlistankom, dramatičnim kontrastom između debljih i tankih poteza i izgleda veoma brzog pisanja četkicom. Ovo je klasični calligraphic stil, koji se najbolje koristi za dekorativne naslove ili naslove.

STXinwei dizajnirao Changzhou SinoType Technology Co. Ima samo jednu težinu, bez stila Changzhou SinoType Technology Co.. Pored pojednostavljenih kineskih znakova, font uključuje japanski kanji, hiragana i katakana, zajedno sa mnoštvom simbola, kao i velika i malih slova za latiničnu, grčku i ćiriličnu abecedu, koja se Maiandra slovom.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×