Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft JhengHei (微軟正黑體 na kineskom) je sloško dizajniran za tipove kineskog jezika u tradicionalnoj kineskoj skripti. To je stil "gothic" (sans serif) sa malo kontrasta između debljih i tankih poteza. Dizajniran je tako da bude jasan i da može da se čita na ekranu pomoću ClearType fonta.

Microsoft JhengHei UI je verzija s typefasa koja je optimizovana za upotrebu u korisničkim interfejsima, sa alternativnim dizajnom znakova.

Microsoft JhengHei dizajnirao China Type Design Limited. Ima tri težine, Lagano, Standardno i Podebljano, bez stila isvlačenja. Pored tradicionalnih kineskih znakova, font uključuje japanske hiragana i katakana, bopomofo, simbole meseca telegrapha, brojeve i znakove u krugovima i zagradama, kao i mnoštvo drugih simbola, kao i velika i malih slova za latiničnu, grčku i ćiriličnu abecedu, koja se Segoe slovom.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×