Informacije o programima za koje se zna da gube na funkcionalnosti kad se pokrenu na računalu na kojem je Windows Vista servisni paket 1

Podrška za Windows Vista servisni paket 1 (SP1) završava 12 jula 2011 godine. Da prima sigurnosna ažuriranja za Windows, uverite se da pokrećete Windows Vista sa servisnim paketom 2 (SP2). Za više informacija, pogledajte ovu web stranicu u Microsoft: .

UVOD

Servisni paket 1 za operativni sistem Windows Vista je važna ispravka za operativni sistem Windows Vista. Windows Vista servisni paket 1 (SP1) sadrži mnoge sigurnost, pouzdanost i funkcije ispravke za operativni sistem Windows Vista. Program može doći do gubitka funkcionalnosti kada instalirate Windows Vista SP1. Međutim, većina programa će nastaviti da funkcioniše na očekivani način nakon što instalirate Windows Vista SP1.

Ovaj članak navodi programe za koje je prijavljeno da gube na funkcionalnosti kad su instalirani na računalu na kojem je Windows Vista SP1.

Napomene

  • Ovaj članak ne treba smatrati i popis programa koji gube na funkcionalnosti kad se pokrenu na računalu na kojem je Windows Vista SP1.

  • Ako koristite program koji se pojavljuje u ovom članku, možda ćete morati kontaktirati dobavljača softvera za više informacija.

Više informacija

Sledeće tabele sadrže programe za koje se zna da gube na funkcionalnosti kad se pokrenu na računalu na kojem je Windows Vista SP1.

Ako aplikacije koja nije pomenuta u ovom članku dođe do promene funkcionalnosti kada instalirate Windows Vista SP1, izvršite sledeće radnje:

  • Ponovo pokrenite računar najmanje jednom kada primetite da program ne radi ispravno. Ovo može omogućiti uslugama ili funkcijama na čekanju da biste ispravili problem.

  • Kontaktirajte dobavljača softvera. Na primer, posetite oblast za podršku na Web lokaciji dobavljača softvera. Možda ćete moći da pronađete ispravku za aplikaciju u kojoj se pominje Windows Vista SP1 ili noviju verziju programa koja je izdata nakon operativnog sistema Windows Vista SP1.

  • Prijavite problem prodavcu softvera. Možda nećete moći da koristite vezu za kontakt na Web stranici dobavljača softvera da prijavite problem i zatražili ažuriranu verziju aplikacije.

Programi koji se pokretanje blokira nakon instalacije operativnog sistema Windows Vista SP1

Programi u sledećoj tabeli su poznate probleme sa kompatibilnošću sa operativnog sistema Windows Vista SP1. Radi veće pouzdanosti, Microsoft blokira pokretanje nakon instalacije operativnog sistema Windows Vista SP1 tih programa.

Napomena Ovi programi se pokretanje blokira uz saglasnost nezavisnih proizvođača softvera dobavljača.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×