Simptomi

Kada instalirate ispravku pomoću samostalnog instalacionog programa za Windows Update (WUSA) u operativnom sistemu Windows 8,1 ili Windows Server 2012 R2, WUSA ponekad može da se zamrzne. Ovo dovodi do neuspeha instalacije ispravke.

Rešenje

Informacije o ažuriranju

Microsoft Download Center

Podržana hitna ispravka je dostupna od Microsoft podrške. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena samo za rešavanje problema opisanog u ovom članku. Primenite ovu hitnu ispravku samo na sisteme u kojima je došlo do problema opisanog u ovom članku. Ova hitna ispravka može se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovim problemom, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovu hitnu ispravku. Sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate imati instaliran Windows 8,1 ili Windows Server 2012 R2.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Kada primenite ovu hitnu ispravku, morate ponovo pokrenuti računar.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ova hitna ispravka ne zamenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku.

Engleska verzija (sad) ove vruće zakrpe instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u UTC vremenu (Coordinated Universal Time). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se po lokalnom vremenu zajedno sa odstupanjem za trenutno letnje/zimsko računanje vremena (DST). Pored toga, datumi i vremena mogu se promeniti kada izvršite određene operacije na datotekama.

Windows 8,1 i Windows Server 2012 R2 informacije i beleške o datotekamaVažno Hitne ispravke za Windows 8,1 i Windows Server 2012 R2 uključene su u iste pakete. Međutim, na stranici zahteva za hitnu ispravku naveden je samo "Windows 8,1". Da biste zatražili paket hitnih ispravki koji se odnosi na jedan ili oba operativna sistema, izaberite hitnu ispravku koja je navedena pod "Windows 8,1" na stranici. Uvek u člancima pogledajte odeljak „Odnosi se na“ da biste utvrdili na koji se operativni sistem svaka hitna ispravka odnosi.

  • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, prekretnicu (RTM, SPn) i granu usluga (ldr, GDR) mogu se identifikovati ispitivanjem brojeva verzija datoteke kao što je prikazano u sledećoj tabeli.

  • MANIFEST datoteke (. manifest) i MAME datoteke (. mama) koje su instalirane za svako okruženje navedene su odvojeno u odeljku "dodatne informacije o datoteci za Windows 8,1 i windows Server 2012 R2". Mama i MANIFEST datoteke, kao i pridružene datoteke bezbednosnog kataloga (. Cat), izuzetno su važni za održavanje stanja ažuriranih komponenti. Datoteke bezbednosnog kataloga, za koje nisu navedeni atributi, potpisuju se Microsoft digitalnim potpisom.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku "odnosi se na".

Reference

Saznajte više o koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×