Ispravka: Agent distribucije ne uspe kada pokušate da primenite snimak za novododati prikaz u publikaciji u SQL Server 2005 ili SQL Server 2008

Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2005 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje sql Server 2005 ispravke.Microsoft distribuira Ispravke za Microsoft SQL Server 2008 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje sql Server 2008 ispravke.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario. U sistemu Microsoft SQL Server 2005 ili Microsoft SQL Server 2008 dodajete prikaz postojećoj publikaciji. Navedite lokaciju fascikle snimka koja nije podrazumevana lokacija. Kada pokušate da primenite snimak za novododati prikaz, agent distribucije ne uspeva, a prikaz se ne dodaje pretplatniku. Do ovog problema dolazi ako podrazumevanoj lokaciji nije moguće. Sledeće poruke o grešci mogu biti evidentirane u evidenciji grešaka SQL servera:

Poruka o grešci 1

Izvor: Merge Replication ProviderNumber: -2147201001Message: Skripta šeme 'snapshot.pre' nije mogla biti proširena na pretplatnika.

Poruka o grešci 2

Proces nije mogao da pročita datoteku' Putanja\snapshot.pre' zbog OS greške 5.

Poruka o grešci 3

Proces nije mogao da pročita datoteku' Putanja\snapshot.pre' zbog OS greške 2.

Poruka o grešci 4

Proces nije mogao da pročita datoteku' Putanja\snapshot.pre' zbog OS greške 53.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što agent distribucije i dalje traži snimak na podrazumevanoj lokaciji iako navedete novu lokaciju.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju za SQL Server 2005 servisni paket 3

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj isfiksu 3 za SQL Server 2005 servisni paket 3. Za više informacija o ovom paketu kumulativnih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

967909 Kumulativna ispravka paket 3 za SQL Server 2005 servisni paket 3Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravki sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje sql Server 2005 ispravke. Microsoft preporučuje da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravki koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

960598 SQL Server 2005 gradi koje su objavljene nakon što je SQL Server 2005 servisni paket 3 objavljenMicrosoft SQL Server 2005 hitne ispravke se kreiraju za određene SQL Server servisne pakete. Hitnu ispravku za SQL Server 2005 service Pack 3 morate primeniti na instalaciju servisnog paketa SQL Server 2005 Service Pack 3. Podrazumevano je da je svaka hitna ispravka koja je obezbeđena u SQL Server servisnom paketu uključena u sledeći SQL Server servisni paket.

Kumulativne informacije o ažuriranju za SQL Server 2008

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj iskaznoj isfiksu 5 za SQL Server 2008. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

969531 Kumulativna ispravka paket 5 za SQL Server 2008Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravki sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje sql Server 2008 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

956909 SQL Server 2008 gradi koje su objavljene nakon što je SQL Server 2008 objavljen

Kumulativne informacije o ažuriranju za SQL Server 2008 servisni paket 1

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj isfiksu 2 za SQL Server 2008 servisni paket 1. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

970315 Kumulativna ispravka paket 2 za SQL Server 2008 servisni paket 1Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravki sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje sql Server 2008 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

970365 SQL Server 2008 gradi koje su objavljene nakon što je SQL Server 2008 servisni paket 1 objavljen

Rešenje

Da biste zaobišli ovaj problem, koristite jedan od sledećih metoda.

1. metod

Dodajte članak tabele dok dodajete prikaz u publikaciju.

2. metod

Ručno kreirajte prikaz kod pretplatnika umesto da objavite prikaz.

3. metod

Ponovo instalirajte pretplatu.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

Za više informacija o tome koje datoteke su promenjene i za informacije o bilo kakvim preduslovima za primenu paketa kumulativnih ispravki koji sadrži hitnu ispravku opisanu u ovom članku Microsoft baze znanja kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

967909 Kumulativna ispravka paket 3 za SQL Server 2005 servisni paket 3Za više informacija o tome koje datoteke su promenjene i za informacije o bilo kakvim preduslovima za primenu paketa kumulativnih ispravki koji sadrži hitnu ispravku opisanu u ovom članku Microsoft baze znanja kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

969531 Kumulativna ispravka paket 5 za SQL Server 2008Za više informacija o tome koje datoteke su promenjene i za informacije o bilo kakvim preduslovima za primenu paketa kumulativnih ispravki koji sadrži hitnu ispravku opisanu u ovom članku Microsoft baze znanja kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

970315 Kumulativna ispravka paket 2 za SQL Server 2008 servisni paket 1

Reference

Za više informacija o listi građa koje su dostupne nakon sql Server 2005 servisnog paketa 3 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

960598 SQL Server 2005 gradi koje su objavljene nakon što je SQL Server 2005 servisni paket 3 objavljenZa više informacija o listi dostupnih verziji nakon sistema SQL Server 2008 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

956909 SQL Server 2008 gradi koje su objavljene nakon što je SQL Server 2008 objavljenZa više informacija o listi dostupnih verziji nakon servisnog paketa SQL Server 2008 Service Pack 1 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

970365 SQL Server 2008 gradi koje su objavljene nakon što je SQL Server 2008 servisni paket 1 objavljenZa više informacija o postepenom modelu servisiranja za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935897 Postepeni model servisiranja dostupan je od SQL Server tima za isporuku hitnih ispravki za prijavljene problemeZa više informacija o nabavljanju servisnog paketa SQL Server 2005 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

913089 Nabavljanje najnovijeg servisnog paketa za SQL Server 2005 Za više informacija o novim funkcijama i poboljšanjima u SQL Server 2005 SP3 posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=131442Za više informacija o šemi imenovanja za ispravke za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

822499 Nova šema imenovanja za pakete softverskih ispravki za Microsoft SQL Server Za više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×