Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptome

Razmotrite sledeći scenario:

  • Klijent za nadogradnju omogućavate automatski kada nove ispravke klijenta budu dostupne na lokaciji Microsoft System Center 2012 Configuration Manager Servisni paket 1 (SP1).

  • Lokaciji dodeljujete microsoft Configuration Manager 2007 klijenta.


U ovom scenariju automatske nadogradnje klijenata nisu uspele na klijentu system Center Configuration Manager 2007. Pored toga, stavke koje podsećaju na sledeće evidentiraju se u datoteci PolicyEvaluator.log na klijentskom računaru:

Primena smernica Policy_ID
Podizanje događaja:
instanca CCM_PolicyAgent_PolicyRuleRevoked
{
ClientID = "GUID:Client_GUID";
Datum i vreme = "20130315175301.397000+000";
PolicyID = "Policy_ID";
PolicyNamespace = "\\\CLIENT\\ROOT\\ccm\\Policy\\Machine\\RequestedConfig";
PolicySource = "SMS:SiteCode";
PolicyVersion = "10,00";
ID procesa = 992;
RuleCondition = "Condition_ID";
ID pravila = "Rule_ID";
ID niti = 5760;
}; Učitavanje smernica iz XML-a nije uspelo.
Nije pronađeno (greška: 80041002; Izvor: WMI)
Neispravne smernice su bačene na C:\Windows\SysWOW64\CCM\Temp\badpolicy-SMS_Policy_ID-10.00-Policy_Rule.txt

Rezoluciju

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte hitnu ispravku opisanu u odeljku "Informacije o hitoj ispravki". Kada se ova hitna ispravka instalira, administrator mora da onemogući, a zatim ponovo omogući postavku automatske nadogradnje klijenta na serveru lokacije. To dovodi do generisanja novih smernica koje će v4 klijenti prepoznati.

Informacije o hitoj ispravki

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problema koji je opisan u ovom članku. Primenite ovu hitnu ispravku samo na sisteme koji imaju problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka može da dobije dodatno testiranje. Stoga, ako ovaj problem ne utiče ozbiljno, preporučujemo da sačekate sledeću ispravku softvera koja sadrži ovu hitnu ispravku.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, na vrhu ovog članka baze znanja postoji odeljak "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke". Ako se ovaj odeljak ne pojavi, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste dobili hitnu ispravku.

Napoemu Ako dođe do dodatnih problema ili ako je potrebno rešavanje problema, možda ćete morati da kreirate zaseban zahtev za uslugom. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na dodatna pitanja podrške i probleme koji se ne kvalifikuju za ovu određenu hitnu ispravku. Kompletnu listu brojeva telefona Microsoft korisničke usluge i podrške ili da biste kreirali poseban zahtev za uslugom potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomenom Obrazac "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke" prikazuje jezike za koje je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna za taj jezik.

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate imati instaliranu kumulativnu ispravku 1 za System Center Configuration Manager 2012 Servisni paket 1.

Informacije o ponovnom pokretanju

Ne morate ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu hitnu ispravku.

NapominjaMo da zatvorite Configuration Manager administratorske konzole pre nego što instalirate paket hitnih ispravki.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ova hitna ispravka ne zamenjuje prethodno izdatu hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Engleska verzija ove hitne ispravke ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordinisanom univerzalnom vremenu (UTC). Kada prikažete informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu Vremenska zona u stavci Datum i vreme u Kontrolna tabla.

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforme

Baseobj.dll

5.0.7804.1206

2,178,200

02/22/2013

06:30

x64

Baseutil.dll

5.0.7804.1206

1,569,432

02/22/2013

06:30

x64

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Informacije o instaliranju ove kumulativne ispravke potražite u člancima Ažuriranje sistemskog centra 2012 Configuration Manager i Novi model servisiranja kumulativnih ispravki za System Center 2012 Configuration Manager.

Dodatne informacije o terminologiji ažuriranja softvera potražite u članku Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanja microsoft softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×