Ispravka: Baze podataka za povezivanje curenje javlja se kada koristite Microsoft BizTalk Adapter na Oracle bazi podataka za primanje poruka sa Oracle bazom podataka u BizTalk Server 2010

Ovaj članak se odnosi na Microsoft BizTalk Adapter Pack 2010.

Simptomi

Pretpostavimo da koristite BizTalk Adapter na Oracle bazi podataka za primanje poruka sa Oracle bazom podataka u Microsoft BizTalk Server 2010. Onda, određujete izjave u svojstva povezivanja PolledDataAvailableStatement i PollingStatement . Kada primite poruke od Oracle bazi podataka, može doći do curenje vezu baze podataka.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što veza baze podataka koje nisu zatvorene kada primite poruke.

Rešenje

Kumulativna ispravka paket informacija

Za BizTalk Adapter paket 2010

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka paketa 3 za BizTalk Adapter Pack 2010. Za više informacija o tome kako da nabavite ovaj paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2617150 Kumulativna ispravka paketa 3 za BizTalk Adapter Pack 2010

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Za više informacija o hitnim ispravkama BizTalk Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2003907 Informacije o hitnim ispravkama BizTalk ServerProizvode nezavisnih proizvođača o kojima se govori u ovom članku proizvela su preduzeća koja su nezavisna od korporacije Microsoft. Microsoft ne daje nikakvu garanciju, impliciranu ni neku drugu, u pogledu performansi ili pouzdanosti ovih proizvoda.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×