Ispravka: „Delimično Succeeded” status u Visual Studio 2008 ako nadogradite TFS 2010 i TFS tim gradi 2010

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Nadogradite Microsoft Visual Studio tim fondacije Server (TFS) na TFS 2010 i TFS tim izgraditi do 2010 izgraditi tim TFS.

  • Ti probaj za izgradnju projekta Microsoft Visual Studio 2008 koristeći podrazumevani predložak za nadogradnju u TFS 2010.

  • Jačanjem propadne pre kompilacije faza projekta.

U ovom scenariju, build izveštaj ima status Delimično uspela koji ne uzima u obzir korisno programerima.

Rešenje

Nakon što instalirate paket sledeće hitnih, build izveštaj ima status nije uspelo u scenariju koja je pomenuta u odeljku „Simptomi”.

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sisteme sa ovim određenim problemom. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak. Da biste preuzeli ovaj prilagodbeni popravak iz MSDN Šifra galerije, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

http://code.msdn.microsoft.com/KB2479248Napomena MSDN Šifra galeriji prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik na listi, zato galerija šifru resursa stranice nije dostupna za taj jezik. Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomena Da biste preuzeli ovaj prilagodbeni popravak, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

Preuzmite ovaj paket sa Web lokacije Microsoft Connect

Preduslovi

Da biste primenili ovaj hitni popravak, morate imati Microsoft tim fondacije Server (TFS) 2010 Service Pack 1 (SP1) instaliran.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak ako ste zatvorili sve instance programa Visual Studio unapred.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Verzija ovog ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Microsoft.teamfoundation.build.server.logger.dll

10.0.40219.307

48,024

31-Mar-2011

09:03

x86

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×