Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ovaj članak se odnosi na sledeći proizvod:

  • Microsoft BizTalk Adapter Pack 2.0

  • Microsoft BizTalk Adapter Pack 2010

  • Samostalni zasnovane na WCF BizTalk Adapter za SQL Server

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Kreirajte slanje port koji koriste SQL zasnovane na Windows komunikacije fondacija WCF adapter za pozivanje uskladištene procedure koji umeće redove u koloni na Microsoft SQL Server tabele. Kolonu tabele ne može da skladišti vrednosti "null".Napomena Zasnovane na WCF SQL adapter je uključen u Microsoft BizTalk Adapter Pack 2010.

  • Ulaznu poruku koji stiže u luci slanje ima prazne elemente. Na primer, poruka ima u < ns0:input >< / ns0:input > ili < ns0:input / > prazne elemente.

U ovom scenariju, poruku o grešci koja je slična sledećoj se evidentira u evidenciji aplikacije:

Poruka poslata adapteru „WCF-SQL” slanje porta „< slanje luku >” sa URI „mssql: / / < URI >” je obustavljen. Detalji greške: System.Data.SqlClient.SqlException (0x80131904): ne mogu umetnuti vrednost "null" u koloni „< ime kolone >”, sto „< ime tabele >”; kolona ne dozvoljava dodavanje. Umetanje propadne. Naredba je prekinut.

Ako kolona tabele možete da skladištite vrednosti "null", "null" vrednosti nepravilno umeću se u koloni u tabeli.Napomene

  • Ovog problema ne dolazi ako port slanje poziva operaciju sto umesto uskladištene procedure za Umetanje redova u koloni tabele.

  • Ispravnu vrednost za prazan element je prazna niska.

Rešenje

Kumulativna ispravka informacije

BizTalk Adapter Pack 2009

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je uključena u paket za kumulativno ažuriranje 4 za BizTalk Adapter Pack 2.0. Za više informacija o tome kako nabaviti paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja: 2604327kumulativni paket za ažuriranje 4 za BizTalk Adapter Pack 2.0

BizTalk Adapter Pack 2010

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka paket 2 za BizTalk Adapter Pack 2010. Za više informacija o tome kako da nabavite paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2572999 Kumulativna ispravka paket 2 za BizTalk Adapter Pack 2010

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Reference

Za informacije o servisnom paketu i Kumulativna ispravka liste za BizTalk Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2555976 Kumulativna ispravka lista za BizTalk Server i servisni paket Za više informacija o hitnim ispravkama BizTalk Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2003907 Informacije o hitnim ispravkama BizTalk Server

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×