Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Kreirajte modul za HTTP koje se zove IHttpRequest::InsertEntityBody metod da biste umetnuli novi entitet telo u telo zahteva u postojećim HTTP.

  • Modul na računaru na kojem je pokrenut Internet Information Services (IIS) 7.5 registrujete, a zatim omogućite modul.

  • Te ponovo pokrenite uslugu IIS, a onda na zahtev klijenta je napravio Web stranicu koja se nalazi na računaru.

U ovom scenariju, dolazi i modul ne radi.

Uzrok

Problem se javlja zbog kršenje prava pristupa do kojeg dolazi kada metod InsertEntityBody pokuša da pročita bafer sa oslobodio memorijske lokacije u IIS usluga.

Rešenje

Informacije o prilagodbenom popravku

Sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:Download preuzmite paket hitnih ispravki. Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka za podršku kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Nabavljanje Microsoft datoteka podrške sa usluga na mreži Microsoft je skenirala ovu datoteku protiv virusa. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum objavljivanja datoteke. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlaštene izmjene datoteke.

Preduslovi

Morate da imate IIS 7.5 da biste primijenili ovaj hitni popravak. Ovaj prilagodbeni popravak može biti instaliran na računaru koji radi pod jednim od sledećih operativnih sistema:

  • Windows 7

  • Windows 7 servisni paket 1 (SP1)

  • Windows Server 2008 R2

  • Windows Server 2008 R2 servisni paket 1 (SP1)

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Ako je pokrenut IIS kada primenite ovaj hitni popravak, morate ponovo pokrenuti računalo.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Engleski (Sjedinjene Države) verzija ove hitne ispravke koristi Microsoft Windows Installer paket instalirati prilagodbeni popravak. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC) u tabeli. Kada pregledate informacije o datoteci, datum se pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci "Datum i vreme" na kontrolnoj tabli.

Napomene za informacije o datotekama operativnih sistema Windows 7 i Windows Server 2008 R2

Važno Ispravke za Windows 7 i ispravke za Windows Server 2008 R2 uključene su u iste pakete. Međutim, hitne ispravke na stranici „Zahtev za hitnu ispravku“ navedene su u okviru oba operativna sistema. Da biste zahtevali paket hitnih ispravki koji se odnosi na jedan ili oba operativna sistema, izaberite hitnu ispravku koja je navedena u okviru stavke „Windows 7/Windows Server 2008 R2“ na stranici. Uvek u člancima pogledajte odeljak „Odnosi se na“ da biste utvrdili na koji se operativni sistem svaka hitna ispravka odnosi.

  • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, ključnu tačku (RTM, SPn) i granu usluge (LDR, GDR) moguće je identifikovati pregledanjem brojeva verzija datoteka kao što je prikazano u sledećoj tabeli:

  • MANIFEST datoteke (.manifest) i MUM datoteke (.mum) koje su instalirane za svako okruženje posebno se navode u odeljku „Dodatne informacije o datotekama za Windows 7 i Windows Server 2008 R2“. MUM i MANIFEST datoteke, kao i datoteke povezanog bezbednosnog kataloga (.cat), ključne su za održavanje stanja ažurirane komponente. Datoteke bezbednosnog kataloga, za koje nisu navedeni atributi, potpisuju se Microsoft digitalnim potpisom.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×