Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Za domaćina instanci programa Microsoft BizTalk Server 2010 instalirate na računaru.

  • Za povezivanje sa bazom podataka vezanih za BizTalk je izgubljena. Veza je nastavljena kada se izgubi veza u periodu od jednog minuta.

U ovom scenariju, domaćina instancu BizTalk Server ne nastaviti sa operacijom. Pored toga, sledeći događaji se evidentiraju u evidenciji aplikacije ili u sistemskoj evidenciji:Napomena ovaj problem ne pojavljuje u starijim verzijama BizTalk servera.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što BizTalk Server 2010 ne prijavljuje neočekivanog prekida, koji je da usluga kontrole Manager (SCM). Kada se izgubi veza baze podataka, voditelj instancu ulazi u stao stanje, a zatim pokušava ponovo pokrenuti u roku od jednog minuta. Međutim, operacija ponovnog pokretanja propadne i BizTalk Server 2010 ne prijavljuje neočekivanog prekida da SCM. Pored toga, SCM rukuje neočekivanog prekida kao iniciran od strane korisnika usluga zaustavi operaciju. Stoga, SCM nastavak instancu BizTalk Server 2010 od stao države domaćina.

Rešenje

Kumulativna ispravka informacije

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka paket 2 za BizTalk Server 2010.Za više informacija o tome kako da nabavite paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2573000 Kumulativna ispravka paket 2 za BizTalk Server 2010

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Reference

Za više informacija o servisnim paketima i Kumulativna ispravka pakete za BizTalk Server, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

Opšte informacije o servisnim paketima i Kumulativna ispravka pakete za BizTalk ServerZa više informacija o hitnim ispravkama BizTalk Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2003907 Informacije o hitnim ispravkama BizTalk Server

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×