Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj u 2006 godine domaćina integraciju servera za Microsoft ili Microsoft Host integraciju Server 2009 okruženja:

  • Koristite Enterprise jednim prijavljivanja Management Agent (ENTSSO MA).

  • Agent za upravljanje, Microsoft identitet životnog ciklusa Manager (ILM) se koristi za ažuriranje baze podataka Enterprise jedinstveno prijavljivanje.

  • Za pokretanje sinhronizacije proces koji uključuje više ispravki za mamu u ENTSSO da se podvrgne Enterprise jedinstveno prijavljivanje baze podataka koristite ILM.

  • Lista ENTSSO MA ispravke uključuje jednu ili više operacija ADD.

U ovom scenariju, ako operacija ADD ne završi uspešno, se ENTSSO des prestaje da obrade. Pored toga, mama je ENTSSO ne može da obradi sve preostale ispravke kada dođe do greške.

Rešenje

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sustave u kojima se pojavljuje problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak. Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak. Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Morate imati integracije Host Server 2009 da biste primijenili ovaj hitni popravak.Napomena Ova hitna ispravka nije primenljiva na Host integraciju Server 2006.

Informacije o ponovnom pokretanju

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zamjeni

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Microsoft Host integraciju Server 2009, 32-bitno izdanje

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Microsoft.enterprisesinglesignon.managementagent.dll

6.0.306.2

67,496

01-Jun-2011

19:23

x86

Microsoft Host integraciju Server 2009, 64-bitno izdanje

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Microsoft.enterprisesinglesignon.managementagent.dll

6.0.306.2

67,496

01-Jun-2011

19:25

x86

Napomena Zbog zavisnosti datoteka, najnovija ispravka sadrži ove datoteke može da sadrži i dodatne datoteke.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Nakon što primijenite ovu nadopunu, na Enterprise jednostruki prijavljivanja Management Agent evidentira događaj kada se ažuriranje ne uspe. Pored toga, ENTSSO mama nastavlja da obradi sve preostale ispravke. Sledi primer od vrsta događaja koji je evidentiran na upravljač identiteta životnog ciklusa računaru koji radi pod sistemom Enterprise jednostruki prijavljivanja Management Agent, i nije moguće kreirati novo mapiranje u bazi Enterprise jedinstvenog prijavljivanja:

Osim toga, poruci događaja koja je slična sledećoj je prijavljen na računaru koji radi pod Enterprise pojedinačnog prijavljivanja servera gde Enterprise jedinstveno prijavljivanje baza podataka za nalazi:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×