Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Pogledajte proizvode koje se odnosi ovaj članak.

Simptomi

Nakon što uredite sa tim fondacije Server (TFS) ugraditi dizajner toka posla za Microsoft Visual Studio tim Explorer 2010 godine, XAML datoteku možda se ne učitava ispravno u izgradnji definicija editor ili na izgradnji serveru koji radi pod sistemom Microsoft Visual Studio tim Foundation Server 2012.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što, kada uređujete TFS telo u dizajneru toka posla za tim Explorer 2010, dodatni prostori imena koja sadrže informacije o verziji dodaju se XAML datoteku. Ova verzija informacija može uzrokovati XAML datoteku ne učitava ispravno.

Rešenje

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka sada je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, to je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sisteme sa ovim određenim problemom. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak. Da biste odmah riješili taj problem, obratite se Microsoft službi korisničke podrške da biste nabavili hitni popravak. Za kompletnu listu brojeva telefona Microsoft službi korisničke podrške i informacije o cijenama podrške, potražite na sledećoj Microsoft Veb lokaciji:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomena U posebnim slučajevima cene koje se obično naplaćuju za pozive podrške mogu biti ukinute ako stručnjak Microsoft podrške utvrdi da će određena ispravka rešiti problem. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatna pitanja u vezi sa podrškom i probleme koji nisu direktno povezani sa datom ispravkom.

Preduslovi

Morate da imate Microsoft Visual Studio 2010 Service Pack 1 (SP1) da biste primijenili ovaj hitni popravak. Za više informacija o Visual Studio 2010 SP1, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

983509 Opis programa Visual Studio 2010 sa servisnim paketom 1

Informacije o ponovnom pokretanju

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Microsoft.teamfoundation.build.server.logger.dll

10.0.40219.426

49,336

29-Sep-2012

16:28

x86

Microsoft.teamfoundation.build.workflow.dll

10.0.40219.426

660,656

29-Sep-2012

16:28

x86

Tfsbuildservicehost.exe

10.0.40219.426

192,624

29-Sep-2012

16:28

x86

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, ručno ukloniti dodatni prostori imena koje su dodate tok posla kreatora za Visual Studio tim Explorer 2010.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Odnosi se na

Ovaj članak se odnosi na sledeće:

  • Microsoft Visual Studio tim Explorer 2010

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×