Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

 • Internet Information Services (IIS) 7.0 instalirate na računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows Vista ili Windows Server 2008. Ili instalirate IIS 7.5 na računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows 7 ili Windows Server 2008 R2.

 • Onda, instalirate hitni popravak KB975808 na računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows Vista ili Windows Server 2008. Ili instalirate hitni popravak KB2386184 na računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows 7 ili Windows Server 2008 R2. Hitni popravak koje instalirate vam omogućuje da dodelite IP adrese koji nisu registrovani za odlazni saobraćaj na serverima Domain Name System (DNS) koristeći skipassource zastavu za komande " netsh ".Napomena Za više informacija o hitne ispravke, kliknite na sledeće brojeve članaka u zavisnosti od situacije da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

  Sve IP adrese su registrovani na DNS servera kada IP adrese se dodeljuju jedan mrežni adapter na računaru koji radi pod sistemom Windows Server 2008 SP2 ili Windows Vista SP2 IP adrese su i dalje registrovani na DNS serveri makar IP adresa adrese se ne koriste za odlazni saobraćaj na računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows 7 ili Windows Server 2008 R2

 • Koristite komande " netsh " da biste dodali novu IP mrežni adapter zajedno sa skipassource zastavu. Na primer, koristite sljedeću naredbu:

  Netsh int ipv4 dodate adresu Interface_NameIP_adresa skipassource = true

 • U IIS Manager, pokušate dodati obavezujući za novu IP adresu za Web lokaciju.

U ovom scenariju, novu IP adresu nije prikazan u polju " IP adresa " u IIS Manager.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što metod koji IIS Manager koristi samo daje IP adrese iz DNS upit. IP adrese koje su dodeljene zajedno sa skipassource zastavom nisu registrovani u DNS-u. Stoga, IP adrese se ne prikazuju.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, primijeniti prilagodbeni popravak. Nakon što primijenite ovaj hitni popravak, IIS Manager daje listu svih dostupnih IP adrese.

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sustave u kojima se pojavljuje problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak. Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak. Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

Napomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Morate imati IIS 7.0 ili IIS 7.5 instaliran na jedan od sledećih operativnih sistema da biste primenili ovaj prilagodbeni popravak:

 • Windows 7

 • Windows 7 servisni paket 1 (SP1)

 • Windows Server 2008 R2

 • Windows Server 2008 R2 servisni paket 1 (SP1)

 • Windows Vista servisni paket 2 (SP2)

 • Windows Server 2008 servisni paket 2 (SP2)

Informacije o ponovnom pokretanju

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zamjeni

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Operativni sistem Windows Vista i Windows Server 2008 napomene informacije o datoteci

Važno Hitnih ispravki za operativni sistem Windows Vista i Windows Server 2008 hitne ispravke su uključene u istu pakete. Međutim, samo „Windows Vista” je navedena na stranici zahteva hitni popravak. Da biste zatražili paket hitnih koja se odnosi na jedan ili oba operativni sistemi, izabrati hitna ispravka koja je navedena u okviru „Windows Vista” na stranici. Uvek u člancima pogledajte odeljak „Odnosi se na“ da biste utvrdili na koji se operativni sistem svaka hitna ispravka odnosi.

 • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, SR_Level (RTM, SPn), i grana usluge (LDR, GDR) moguće je prepoznati ispitivanjem brojeve verzija datoteke, kao što je prikazano u tabeli.

 • Servisni paket 1 je integrisana u objavljenu verziju operativnog sistema Windows Server 2008. Stoga, RTM prekretnicu datoteka se odnose samo na operativni sistem Windows Vista. RTM prekretnicu datoteke imaju broj verzije 6.0.0000.xxxxx.

 • MANIFEST datoteke (.manifest) i MUM datoteke (.mum) koje su instalirane za svako okruženje su navedeni odvojeno u odeljku „Dodatni datoteka informacija za operativni sistem Windows Vista i za Windows Server 2008”. Mama datoteke i MANIFEST datoteke i datoteke povezane bezbednosnog kataloga (.cat), su izuzetno važne za održavanje stanja ažurirane komponente. Datoteke bezbednosnog kataloga, za koje nisu navedeni atributi, potpisuju se Microsoft digitalnim potpisom.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×