Rezime

U sklopu neprestane posvećenosti korporacije Microsoft zaštiti vaše privatnosti, Windows Update će ponuditi ispravku KB4489219 (1709), KB4489220 (1803) ili KB4499918 (1809) ako otkrije da vaš uređaj spada u manji broj onih na koje je uticao problem sa prikazom ekrana postavki privatnosti. Korisnicima bi trebalo izneti mogućnost odabira postavki koje se odnose na zaštitu privatnosti tokom konfigurisanja uređaja, kao i dodatne informacije o tome kako da te postavke promene u svakom trenutku u okviru Start > Postavke > Privatnost.

Manji broj klijenata koji su ovim pogođeni primiće ovo ažuriranje i prikazaće im se obaveštenje sa dodatnim informacijama o zahvaćenim postavkama privatnosti i uputstvima za promenu postavki prema željama klijenta.  

Zahvaćene postavke privatnosti su sledeće:

Lokacija: Preporučujemo korisnicima da pregledaju postavke privatnosti za lokaciju. Pregledajte sadržaj odeljka Saznajte više o tome kako da promenite postavku privatnosti za lokaciju.  

Dijagnostički podaci: Radi zaštite vaše privatnosti, ova postavka je ažurirana na najnižu postavku kako bi se osiguralo da vaš uređaj ima postavku koja je najbolje prilagođena privatnosti. Pregledajte sadržaj odeljka Saznajte više o tome kako da promenite postavku privatnosti za dijagnostičke podatke. 

Poboljšanje pisanja perom i kucanja: Radi zaštite vaše privatnosti, ova postavka je ažurirana na najnižu postavku kako bi se osiguralo da vaš uređaj ima postavku koja je najbolje prilagođena privatnosti. Imajte na umu da ova postavka postoji samo za verziju 1803 i novija izdanja sistema Windows 10. Pregledajte sadržaj odeljka Saznajte više o tome kako da promenite postavku privatnosti za poboljšanje pisanja perom i kucanja. 

Korisnici mogu u bilo kom trenutku da pregledaju svoje postavke privatnosti u okviru Start > Postavke > Privatnost.  

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×