UVOD

Postoji ispravka za komponentu ažuriranje usluge Microsoft Windows Small Business Server 2003 R2. Ova ispravka omogućava automatsko odobrenje od najnovije verzije definicija. Ova ispravka takođe rešava dve druge probleme u uslugama za ažuriranje. Ovi problemi su opisani u odjeljku „Dodatne informacije”.

Više informacija

Informacije o nadopuni

Automatsko odobravanje od najnovije verzije definicija

U domenu zasnovanom na Windows Small Business Server 2003 R2, klijentskim računarima mogu da dobiju najnovije verzije definicija iz usluge za ažuriranje. Najnovije verzije definicija uključuju Windows Defender ispravki, Microsoft Exchange Server za phishing filtera i druge ispravke za održavanje. Trenutno, definicija ispravke koje su stigle ostaju u čvor čekate na pregled . Administratori ručno mora da odobri ove ispravke definicija. Međutim, najnovije verzije definicija mozda osloboditi vrlo često. Zbog toga možda morati da koristite puno administrativnih resursa za ručno odobriti ove ispravke definicija. Pored toga, instalacija važno definicija ispravki može doći do kašnjenja. Nakon što primijenite ovu nadopunu, ažurirajte usluge automatski odobrava ispravke definicija koje se nalaze u kategoriji ispravke definicija. Ova promena u dizajnu smanjuje potrebu za administrativne resurse, pomaže da se osigura mreža i poboljšava efikasnost kada te upravljanje ispravkama.

Problemi koje rešava

Problem 1

Kada nivo update postavljen je nizak, ažurirajte usluge očekuje se da automatski odobrava ispravke koje su u kategoriji bezbednosne ispravke. Međutim, Update Services automatski odobrava samo ispravke koje su u kategoriji kritične ispravke. Nakon što primijenite ovu nadopunu, ponašanje automatskog odobravanja za na izmaku ažurirati nivoa radove kao što je očekivano. Sledeća tabela opisuje kako ova hitna ispravka menja automatsko odobravanje ponašanje na svim nivoima ažuriranja:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×