BUG #: 133123 (Content Maintenance)
VSTS bug number: 446259

Microsoft distribuira Microsoft SQL Server 2008 ili SQL Server 2008 R2 popravlja kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su kumulativne ispravke, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2008 ili SQL Server 2008 R2 popravi za javnost.

Simptomi

U Microsoft SQL Server Analysis Services (NSA) 2008, dobijate sledeću poruku o grešci kada pokušate da se povežete sa bazom podataka NSA 2008:

Nije moguće uspostaviti vezu. Uverite se da je server radi. (AdomdClient) Nije moguće pročitati podatke iz transportne veze. Pokušaj povezivanja nije uspeo jer povezana strana nije pravilno odgovorila nakon izvesnog vremena, ili uspostavljena veza nije uspela zato što povezani domaćin nije uspeo da odgovori (sistem)

Ovaj problem se može pojaviti kada toliko veza zahteva proslede u isto vreme. Na primer, 25 veza zahteva se podnose u isto vreme.Napomena Do ovog problema takođe dolazi u Microsoft SQL Server 2008 R2.

Uzrok

NSA 2008 ili SQL Server 2008 R2 kreira konaca za povezivanje zahtjevima u bazenu nit upita. Zato što je broj veza zahteva veća od vrednosti MaxThreads svojstva upita nit bazena, dolazi do problema koji je opisan u odjeljku „Simptomi”.

Rešenje

Kumulativna ispravka informacije

SQL Server 2008 R2

Fix za ovaj problem je prvi put pušten u Kumulativna ispravka 2. Za više informacija o tome kako da nabavite ovaj paket Kumulativna ispravka za SQL Server 2008 R2, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2072493 Kumulativna ispravka paket 2 za SQL Server 2008 R2Napomena Jer se gradi su kumulativne, svako novo izdanje Ispravka sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2008 R2 popraviti za javnost. Preporučujemo da imate u vidu primenjujete najnovije objavljivanja ispravka koji sadrži ovu zakrpu. Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 SQL Server 2008 R2 gradi objavljene nakon što je pušten je SQL Server 2008 R2

SQL Server 2008

Fix za ovaj problem prvi put pušten u kumulativno ažuriranje 8 za SQL Server 2008 Service Pack 1. Za više informacija o ovom paketu Kumulativna ispravka, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981702 Paket za kumulativno ažuriranje 8 za SQL Server 2008 servisni paket 1Napomena Jer se gradi su kumulativne, svako novo izdanje Ispravka sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2008 popraviti za javnost. Preporučujemo da imate u vidu primenjujete najnovije objavljivanja ispravka koji sadrži ovu zakrpu. Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

970365 SQL Server 2008 gradi objavljene nakon što je pušten je SQL Server 2008 servisni paket 1Hitnih ispravki za Microsoft SQL Server 2008 su kreirani za određene servisne pakete za SQL Server. Morate primijeniti hitni popravak SQL Server 2008 servisni paket 1 za instalaciju za SQL Server 2008 Service Pack 1. Po podrazumevanim postavkama, neki hitni popravak koji je obezbeđen u servisni paket za SQL Server je uključena u novi servisni paket za SQL Server.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Reference

Za informacije o inkrementalnom servisiranje Model za SQL Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935897 Incremental Model za servisiranje je dostupna iz SQL Server tima da dostavi hitnih ispravki za prijavljenih problemaZa više informacija o imenovanju šemi ažurirane verzije SQL servera, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

822499Nova šema imenovanja za pakete za dopunu softvera Microsoft SQL ServerZa više informacija o terminologiji za ažuriranje softvera, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranja

Author (SME): v-jc
Writer: v-vincli
Tech Reviewer: andreau
Editor:v-sbrenn

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×