Ispravka: Ne možete da koristite zasnovane na WCF SAP adapter za slanje više IDOCs kao grupa u BizTalk Adapter Pack 2.0

Radite bilo gde na bilo kom uređaju sa uslugom Microsoft 365

Nadogradite na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa najnovijim funkcijama i ispravkama.

Nadogradi odmah

Ovaj članak se odnosi na sledeći proizvod:

  • BizTalk Adapter Pack 2.0

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Zasnovan na Microsoft Windows komunikacije fondacija WCF SAP adapter iz Microsoft BizTalk Adapter Pack 2.0 koristite da biste se povezali na SAP sistem na računaru na kome je pokrenut Microsoft BizTalk Server.Napomena Zasnovane na WCF SAP adapter je poznat i kao Microsoft BizTalk Adapter za sistem mySAP poslovni apartman 3.0.

  • Kreirajte BizTalk projekat. Zatim, koristite čarobnjak za Dodavanje adapter usluge reference za kreiranje šeme za posredničku dokument (IDOC) ulaznog operacije za SAP sistem. BizTalk projekta koristi zasnovane na WCF SAP adapter za prijem IDOCs iz SAP sistema.

U ovom scenariju, maxOccurs postavku za čvor iDocData postavljena na 1 u šemi generisani. Na primer, dobijate sledeću poruku u šemi generisani:

< idocData minOccurs = „1” maxOccurs = „1” >Stoga, ne mogu da šaljete više IDOCs u grupu SAP sistem.Napomene

  • Nije moguće poslati više IDOCs kao grupa, čak i ako ručno promenite postavke maxOccurs na vrednost koja je veća od 1 u šemi generisani.

  • Problem ne pojavljuje kada koristite adapter za WCF-SAP koja je uključena u Microsoft BizTalk Adapter Pack 2010, jer postavka maxOccurs je postavljena na 2147483647.

Rešenje

Kumulativna ispravka informacije

BizTalk Adapter Pack 2.0

Hitna ispravka je dostupna za rješavanje tog problema. Ovaj prilagodbeni popravak dostupan pojedinačno i je obuhvaćeno Kumulativna ispravka 5 za BizTalk Adapter Pack 2.0. Za više informacija o tome kako da nabavite paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2649848 Kumulativna ispravka paket 5 za BizTalk Adapter Pack 2.0

Reference

Za više informacija o hitnim ispravkama BizTalk Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2003907 Informacije o hitnim ispravkama BizTalk ServerZa više informacija o načinu slanja IDOCs u SAP sistem koristi BizTalk Server, posetite sledeću MSDN Web lokaciji:

Kako poslati IDOCs na SAP sistem koristi BizTalk Server

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×