Ispravka: „nije moguće povezati se na FTP server” greška u BizTalk Server 2010 ako FTP adapter koristi SSL za povezivanje sa FTP servera

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Koristite adapter za FTP 2010 Microsoft BizTalk Server za povezivanje sa FTP serverom nezavisnog proizvođača. FTP server koristi funkciju za Secure Sockets Layer (SSL).Napomena FTP server u skladu sa zahtevom za komentarima (request for Comments) 4217.

  • Adapter za FTP pokušava da prenese ili primati poruke sa FTP servera.

U ovom scenariju, poruke ne prenose ili primili. Pored toga, sljedeća poruka o pogrešci se evidentira u evidenciji aplikacije:

Detalji greške: nije moguće povezivanje sa FTP servera< ime FTP servera >” kao korisnik< korisničko ime >”. Unutrašnji detaljima o izuzetku: „pojavila se greška prilikom čitanja odgovor sa servera. Ovo može biti zbog postavke vremenskog ograničenja. Takođe proverite da li je na FTP server je SSL omogućen i da koristi implict SSL kao FTPS režim povezivanja. "

Napomena U ovu poruku o grešci, reč „došlo je do” je pogrešno napisana reč „došlo je do”, a reč „implict” je pogrešno napisana reč „implicitna”.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zbog greške u Xceedftpbiztalk.dll modul. Kada se FTP adapter koristi modul za Xceedftpbiztalk.dll, neke SSL i TLS biblioteke poslati bafer je prazan (0 bajta) podataka kao svoj prvi bafer šifrovane podatke. Međutim, FTP adapter ne može da dešifruje bafera je prazan (0 bajta) podataka.  

Rešenje

Kumulativna ispravka informacije

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka paket 2 za BizTalk Server 2010.Za više informacija o tome kako da nabavite paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2573000 Kumulativna ispravka paket 2 za BizTalk Server 2010

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Reference

Za više informacija o konfiguraciji za FTP poslati porta, posetite sledeću MSDN Web lokaciju:

Kako konfigurirati za FTP port za slanjeZa više informacija o konfiguraciji za FTP dobiti lokaciju, posetite sledeću MSDN Web lokaciju:

Kako konfigurirati za FTP dobiti lokacijuZa više informacija o zahtevu za komentarima (request for Comments) 4217, posetite Web lokaciju sledeće Internet Engineering operativne grupe (IETF):

Opšte informacije o RFC 4217.Za više informacija o hitnim ispravkama BizTalk Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2003907 Informacije o hitnim ispravkama BizTalk Server

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×