Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ovaj članak se odnosi na sledeće proizvode:

  • Microsoft BizTalk Adapter Pack 2010

  • Servisni paket Microsoft BizTalk Adapter 2013

Simptomi

Pretpostavimo da ti WCF operativnim Oracle poslati port na adapteru Microsoft BizTalk za Oracle bazom podataka. Pored toga, pretpostavljaju da se neke varijable paket Oracle i okidač operacije se koriste na Oracle serveru. U ovoj situaciji, okidač operacije možda neće uspeti i dobijate poruku o grešci koja je slična sledećoj:

Poruka poslata adapteru „<AdapterName>” na slanje port „<SendPortName>” sa URI <URI> je obustavljen. Detalji greške: Microsoft.ServiceModel.Channels.Common.TargetSystemException: ORA-01400: nije moguće umetnuti NULL u (”””.””.”) ORA-06512: na liniji 2 je---> Oracle.DataAccess.Client.OracleException: ORA-01400: nije moguće umetnuti NULL u (”””.””.”) ORA-06512: u stroj, 2at Oracle.DataAccess.Client.OracleException.HandleErrorHelper (kôd greške Int32 OracleConnection Kon, IntPtr opsErrCtx, pOpoSqlValCtx OpoSqlValCtx *, objekat src, niska procedura, Boolean bCheck) Oracle.DataAccess.Client.OracleException.HandleError (kôd greške Int32 OracleConnection Kon, niska proceduru, IntPtr opsErrCtx, pOpoSqlValCtx OpoSqlValCtx *, objekat src, Boolean bCheck) u (Oracle.DataAccess.Client.OracleCommand.ExecuteNonQuery) krajem Microsoft.Adapters.OracleCommon.OracleCommonUtils.ExecuteNonQuery(OracleCommand command, OracleCommonExecutionHelper executionHelper)---praćenje steka unutrašnji izuzetka---

Uzrok

Se problem pojavljuje jer je stanje sesije je ponovo pokrenut kada je adapter poseduje vezu.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirate ovu ispravku i onemogućite Ograničavanje veze u slanje svojstva porta.

Kumulativna ispravka paket informacija

Za BizTalk Adapter paket 2013

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka paket 1 za BizTalk Adapter Pack 2013. Za više informacija o tome kako da nabavite ovaj paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2892600 Kumulativna ispravka paket 1 za BizTalk Adapter Pack 2013

Za BizTalk Adapter paket 2010

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka paketa 3 za BizTalk Adapter Pack 2010. Za više informacija o tome kako da nabavite ovaj paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2617150 Kumulativna ispravka paketa 3 za BizTalk Adapter Pack 2010

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Reference

Za više informacija o hitnim ispravkama BizTalk Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2003907 Informacije o hitnim ispravkama BizTalk ServerZa više informacija o konfiguraciji za rezervisani prostor veze, posetite sledeću MSDN Web lokaciju:

Kako konfigurirati svojstva povezivanja adaptera Oracle bazom podataka

Više informacija

Proizvode nezavisnih proizvođača o kojima se govori u ovom članku proizvela su preduzeća koja su nezavisna od korporacije Microsoft. Microsoft ne daje nikakvu garanciju, impliciranu ni neku drugu, u pogledu performansi ili pouzdanosti ovih proizvoda.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×