Ispravka: Poruka o grešci kada koristite paket usluga integracije sistema SQL Server 2008 za izvršavanje upita nad tabelom u Oracle bazi podataka: "SSIS kôd greške DTS_E_INDUCEDTRANSFORMFAILUREONERROR"

Greška #:50003608 (SQL hitna ispravka)

Microsoft distribuira Ispravke za Microsoft SQL Server 2008 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje sql Server 2008 ispravke.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • U sistemu Microsoft SQL Server 2008 koristite Microsoft ADO.NET upravljač za uspostavljanje veze i dobavljač podataka Oracle Client da biste kreirali novi paket usluga integracije sistema SQL Server 2008 (SSIS).

  • SSIS paketu dodajete tok podataka.

  • Tok podataka ADO.NET dodate izvor podataka.

  • Paketu dodajete SQL komandu. SQL komanda upitisuje tabelu u Oracle bazi podataka.

  • Ti vodiš SSIS paket.

U ovom scenariju možete dobiti poruku o grešci koja je slična sledećoj:

SSIS kôd greške DTS_E_INDUCEDTRANSFORMFAILUREONERROR. "Komponenta "ime" (1)" nije uspela jer je došlo do greške koda 0x80004002, a dispozicija reda greške u koloni "izlaznacolumnkolona " (103)" navodi grešku. Došlo je do greške na navedenom objektu navedene komponente. Možda će pre ovoga biti objavljene poruke o greškama sa više informacija o neuspehu.

Uzrok

Do ovog problema dolazi ako su ispunjeni sledeći uslovi:

  • Upitno polje u tabeli "Proročište" ima numerički tip podataka.

  • Precizna vrednost nije definisana za numerički tip podataka.

Rešenje

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj iskaglanju 2. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

958186 Kumulativna ispravka paket 2 za SQL Server 2008 Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravki sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje sql Server 2008 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

956909 SQL Server 2008 gradi koje su objavljene nakon što je SQL Server 2008 objavljen

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

Za više informacija o tome koje datoteke su promenjene i za informacije o bilo kakvim preduslovima za primenu paketa kumulativnih ispravki koji sadrži hitnu ispravku opisanu u ovom članku Microsoft baze znanja kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

958186 Kumulativna ispravka paket 2 za SQL Server 2008

Reference

Za više informacija o listi dostupnih verziji nakon izdavanja sistema SQL Server 2008 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

956909 SQL Server 2008 gradi koje su objavljene nakon što je SQL Server 2008 objavljenZa više informacija o postepenom modelu servisiranja za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935897 Postepeni model servisiranja dostupan je od SQL Server tima za isporuku hitnih ispravki za prijavljene problemeZa više informacija o šemi imenovanja za ispravke za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

822499 Nova šema imenovanja za pakete softverskih ispravki za Microsoft SQL ServerZa više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×