Buba #: 50003243 (SQL hitna ispravka)

Microsoft distribuira Ispravke za Microsoft SQL Server 2008 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje sql Server 2008 ispravke.

Simptomi

Kada pokušate da pokrenete ili pregledate veoma veliki izveštaj koji sadrži milione redova u microsoft SQL Server 2008 uslugama izveštavanja, možete dobiti sledeću poruku o grešci:

Izuzetak tipa System.OutOfMemoryException je bačen.

Ili, kada istovremeno pokrenete više velikih izveštaja, a izveštaji zahtevaju više memorije nego što je dostupno serveru izveštaja, dobijate poruku o grešci i jedan ili više izveštaja ne mogu da se pokreću.

Uzrok

SQL Server 2008 Usluge izveštavanja uvele su dodatne mogućnosti upravljanja memorijom na server izveštaja za rukovanje veoma velikim izveštajima i velikim izveštajima koji se pokreću u isto vreme. Zbog problema u kodu upravljanja memorijom motora izveštaja, određeni izveštaji možda neće ispravno izdati memoriju kada je operativni sistem pod velikim opterećenjem memorije. U ovom scenariju, ako pokrenete veoma veliki izveštaj ili istovremeno pokrenete više velikih izveštaja, dolazi do izuzetka OutOfMemoryException.

Rešenje

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj iskaglanju 1. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

956717 Kumulativna ispravka paket 1 za SQL Server 2008Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravki sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje sql Server 2008 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

956909 SQL Server 2008 gradi koje su objavljene nakon što je SQL Server 2008 objavljen

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

O dostupnoj memoriji za server izveštaja odlučuje stvarna veličina fizičke memorije ili ograničenja memorije koja ste konfigurisali za server. Za više informacija o tome koje datoteke su promenjene i za informacije o bilo kakvim preduslovima za primenu paketa kumulativnih ispravki koji sadrži hitnu ispravku opisanu u ovom članku Microsoft baze znanja kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

956717 Kumulativna ispravka paket 1 za SQL Server 2008

Reference

Za više informacija o listi dostupnih verziji nakon izdavanja sistema SQL Server 2008 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

956909 SQL Server 2008 gradi koje su objavljene nakon što je SQL Server 2008 objavljenZa više informacija o postepenom modelu servisiranja za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935897 Postepeni model servisiranja dostupan je od SQL Server tima za isporuku hitnih ispravki za prijavljene problemeZa više informacija o šemi imenovanja za ispravke za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

822499 Nova šema imenovanja za pakete softverskih ispravki za Microsoft SQL ServerZa više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×