You have multiple accounts
Choose the account you want to sign in with.

Microsoft distribuira Ispravke za Microsoft SQL Server 2008 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje sql Server 2008 ispravke.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario. Microsoft SQL Server 2008 Reporting Services izveštaj sadrži više skupa podataka. Izveštaj sadrži i oblast podataka koja sadrži podizveštaj. Podizveštaj sadrži podizveštaj najvišeg nivoa i oblast podataka koja sadrži najmanje jedan podizveštaj. Kada pregledate izveštaj, dobijate sledeću poruku o grešci:

Greška: Podizveštaj nije mogao biti prikazan.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju za objavljenu verziju sistema SQL Server 2008

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj istaštenju 4 za izdatu verziju sistema SQL Server 2008. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

963036 Kumulativna ispravka paket 4 za SQL Server 2008Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravki sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje sql Server 2008 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

956909 SQL Server 2008 gradi koje su objavljene nakon što je SQL Server 2008 objavljen

Kumulativne informacije o ažuriranju za SQL Server 2008 servisni paket 1

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj isfiksu 1 za SQL Server 2008 servisni paket 1. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

969099 Kumulativna ispravka paket 1 za SQL Server 2008 servisni paket 1Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravki sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje sql Server 2008 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

970365 SQL Server 2008 gradi koje su objavljene nakon što je SQL Server 2008 servisni paket 1 objavljen

Rešenje

Da biste zaobišli ovaj problem, sledite ove korake:

  1. Dodajte stavku izveštaja liste, a zatim sa stavkom veћite skup podataka koji ima jedan glupi red. Na primer, možete da vegnete skup podataka koji koristi upit koji je sličan sledećem:

    Select 1 as A
  2. Postavite podizveštaj najvišeg nivoa u stavku izveštaja liste.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

Više informacija o kumulativnom paketu ispravki 4 za SQL Server 2008

Za više informacija o tome koje datoteke su promenjene i za informacije o bilo kakvim preduslovima za primenu paketa kumulativnih ispravki koji sadrži hitnu ispravku opisanu u ovom članku Microsoft baze znanja kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

963036 Kumulativna ispravka paket 4 za SQL Server 2008

Više informacija o kumulativnom paketu ispravki 1 za SQL Server 2008 servisni paket 1

Za više informacija o tome koje datoteke su promenjene i za informacije o bilo kakvim preduslovima za primenu paketa kumulativnih ispravki koji sadrži hitnu ispravku opisanu u ovom članku Microsoft baze znanja kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

969099 Kumulativna ispravka paket 1 za SQL Server 2008 servisni paket 1

Reference

Za više informacija o listi dostupnih verziji nakon izdavanja sistema SQL Server 2008 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

956909 SQL Server 2008 gradi koje su objavljene nakon što je SQL Server 2008 objavljenZa više informacija o postepenom modelu servisiranja za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935897 Postepeni model servisiranja dostupan je od SQL Server tima za isporuku hitnih ispravki za prijavljene problemeZa više informacija o šemi imenovanja za ispravke za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

822499 Nova šema imenovanja za pakete softverskih ispravki za Microsoft SQL ServerZa više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×