Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ovaj članak se odnosi na sledeće proizvode:

  • Microsoft BizTalk Adapter Pack 2010

  • Servisni paket Microsoft BizTalk Adapter 2013

Simptomi

Pretpostavimo da koristite adapter za zasnovanih na Microsoft Windows komunikacije fondacija WCF SAP iz Microsoft BizTalk Adapter Pack 2010 da biste se povezali na SAP sistem Microsoft BizTalk Server na računaru. Dođe do neke greške kada je zasnovan na WCF SAP adapter prima posredničku dokumenta (IDOC) poruke iz SAP sistema. U ovoj situaciji, IDOC poruke može se zaglavio u državi izvršavanja transakcija u SM58 u SAP sistemu. Pored toga, poruke o greškama se evidentiraju u evidenciji aplikacije na BizTalk serveru:

< EventData >< podataka > WCF-prilagođeno < / podataka >< podataka > System.Runtime.InteropServices.COMException (0xC0C0163C): izuzimanje iz HRESULT: 0xC0C0163C u Microsoft.BizTalk.TransportProxy.Interop.IBTTransportBatch.SubmitMessage (IBaseMessage MNG) u Microsoft.BizTalk.Adapter.Wcf.Runtime.Batch2.SubmitMessage (IBaseMessage poruku, objekat KorisničkiPodaci) na Microsoft.BizTalk.Adapter.Wcf.Runtime.BizTalkExecutionQueue.DequeueTaskCore() < / podataka >< / EventData > < EventData >< podataka > WCF-prilagođeno < / podataka >< podataka > Microsoft.Adapters.SAP.RFCException: detalji: kôd greške = RFC_INVALID_HANDLE. AdapterErrorMessage = izuzetak došlo je do na sluљanju tokom izvršavanja RfcWaitForRequest... u Microsoft.ServiceModel.Channels.Common.Channels.AdapterReplyChannel.EndTryReceiveRequest (IAsyncResult za rezultat, RequestContext & requestContext) u Microsoft.Adapters.Internal.LayeredChannelBindingElement.LayeredInboundChannel' 1.System.ServiceModel.channels.IReplyChannel.EndTryReceiveRequest (IAsyncResult za rezultat, RequestContext & konteksta) u System.ServiceModel.Dispatcher.ErrorHandlingReceiver.EndTryReceive (IAsyncResult rezultat, RequestContext & requestContext) < / podataka >< / EventData >

Napomena Ovaj problem se javlja i kada zasnovane na WCF SAP domaćin adaptera se isključuje ili povremene mrežni problemi pojaviti.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što BizTalk adapter šalje poruke o greškama u SAP sistem. Međutim, SAP sistem ne podnose poruke o greškama.

Rešenje

Nakon što primijenite fix, druga vrsta poruka o grešci preminula je u SAP sistem.

Kumulativna ispravka paket informacija

Za BizTalk Adapter paket 2013

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka paket 1 za BizTalk Adapter Pack 2013. Za više informacija o tome kako da nabavite ovaj paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2892600 Kumulativna ispravka paket 1 za BizTalk Adapter Pack 2013

Za BizTalk Adapter paket 2010

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka paketa 3 za BizTalk Adapter Pack 2010. Za više informacija o tome kako da nabavite ovaj paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2617150 Kumulativna ispravka paketa 3 za BizTalk Adapter Pack 2010

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Za više informacija o hitnim ispravkama BizTalk Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2003907 Informacije o hitnim ispravkama BizTalk ServerProizvode nezavisnih proizvođača o kojima se govori u ovom članku proizvela su preduzeća koja su nezavisna od korporacije Microsoft. Microsoft ne daje nikakvu garanciju, impliciranu ni neku drugu, u pogledu performansi ili pouzdanosti ovih proizvoda.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×