Ovaj članak se odnosi na sledeći proizvod:

  • BizTalk Adapter Pack 2.0

  • BizTalk Adapter Pack 2010

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Klijentski program koristi SAP zasnovanih na Microsoft Windows komunikacije fondacija WCF adapter (poznat i kao Microsoft BizTalk Adapter za sistem mySAP poslovni apartman 3.0) za pozivanje neke pozive udaljene funkcija u modelu WCF servisa na SAP sistemu.Napomena Ovaj adapter je uključen u Microsoft BizTalk Adapter Pack 2.0 ili Microsoft BizTalk Adapter Pack 2010.

  • Dolazi do problema sa mrežom, a adapter za WCF-SAP izgubi svoju vezu sa SAP sistem.

U ovom scenariju, SAP sistem se vraća kôd greške RFC_FAILURE i daljinska funkcija poziva ne rade. Pored toga, izuzetak za ThreadAbortException je naišao na, i dobiti sledeću grešku:

System.Threading.ThreadAbortException: Nit je bio aborted.at RfcCallReceiveExU (UInt32, Char *, RFC_PARAMETER *, RFC_PARAMETER *, RFC_PARAMETER *, RFC_TABLE *, Char **) kod Microsoft.Adapters.SAP.CNativeInvoker.Invoke (CNativeInvoker *, UInt32 regulator veze, Char * m_szFunctionName)

Nakon nekog vremena, mnogi RFCException izuzeci su je naišao, i dobiti mnoge greške, koje su slične sledećoj:

Microsoft.Adapters.SAP.RFCException: Detalji: kôd greške = RFC_FAILURE. AdapterErrorMessage = vraćena je greška do RfcCallReceiveEx prilikom poziva RFC: Z_GET_PO_BY_SAP.

Osim toga, sledeći poziv praćenje steka se generiše na BizTalk serveru:

u Microsoft.Adapters.SAP.RFCException.HelperThrow (Int32 retCode, niska additionalErrorMessage) na Microsoft.Adapters.SAP.RfcOutboundInvoker.Invoke()

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što WCF-SAP adapter je nepravilno koristi SAP kanal u SAP sistemu. Nakon što je WCF-SAP adapter dobije kôd greške RFC_FAILURE , adapter za WCF-SAP naiđe na grešku. Stoga, SAP kanal na SAP sistem je nepravilno ponovo upotrebljene.

Rešenje

Kumulativna ispravka informacije

Za BizTalk Adapter paket 2010

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka paket 2 za BizTalk Adapter Pack 2010. Za više informacija o tome kako da nabavite ovaj paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:2572999kumulativni paket za ažuriranje 2 za BizTalk Adapter Pack 2010

Za BizTalk Adapter Pack 2.0

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka paketa 3 za BizTalk Adapter Pack 2.0. Za više informacija o tome kako da nabavite paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2557150 Kumulativna ispravka paketa 3 za BizTalk Adapter Pack 2.0

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Za više informacija o tome kako da koristite WCF servisa model za pozivanje RFCs, posetite sledeću MSDN Web lokaciji:

Kako da koristite WCF servisa model za pozivanje RFCsZa više informacija o hitnim ispravkama BizTalk Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2003907 Informacije o hitnim ispravkama BizTalk Server

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×