Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.


Simptomi

Ovo rešenje rešava dva problema, simptome za koje je opisano u nastavku:

1. Kada pokrenete kodirane testove operativnog sistema pomoću usluge Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 Update 3, ne možete da pokrećete testove unakrsnog pregledača u pregledaču Google Chrome. Možete da vidite različite simptome u zavisnosti od verzije programa Chrome koja se koristi. U većini slučajeva pregledač Chrome neće da se pokrene. Ako se pregledač pokrene, neće prešti na željenu stranicu. 

2. Prilikom pravljenja snimka radnje za probne slučajeve pomoću programa Microsoft Test Manager 2015 Update 3 ili prilikom snimanja kodovanih testova korisničkog naloga koristeći Visual Studio Enterprise 2015 Update 3, možete da posmatrate kašnjenja u radnjama koje se snimaju. U nekim slučajevima, Microsoft upravljač testom ili Visual Studio mogu da preoblikuju odgovore.

Uzrok

1. Testovi iz više pregledača zavise od ChromeDriver za Selenium. Najnovija verzija pregledača Google Chrome više ne radi sa pregledačem ChromeDriver čija je verzija manja od 2.10. ChromeDriver čija je verzija viša od 2.10 komunicira drugačije od prethodne. Zbog toga kodni testovi za UI ne uspevaju.

2. Mehanizam koji se koristi za identifikovanje svojstava kontrole kada je snimanje testova neefikasno, što dovodi do kašnjenja i problema sa performansama.

Rezolucija

Ažuriranje informacija

Sledeća datoteka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center: Odmah preuzmite paket

hitne ispravke.

Za više informacija o tome kako da preuzmete datoteke Microsoft podrške kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Kako da nabavite datoteke Microsoft podrške iz usluga na mreži Microsoft je skenirao ovu datoteku zbog virusa. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je dostupan na datum kada je datoteka objavljena. Datoteka se skladišti na serverima poboljšanim bezbednostima koji sprečavaju sve neovlašćene promene u datoteci.

Preduslovi

Da biste primenili ovaj paket ispravki, morate da imate Visual Studio 2015 Enterprise Update 3 ili Visual Studio Professional 2015 Update 3.

Ponovno pokretanje informacija

Ova ispravka ne zahteva da ponovo pokrenete računar.

Informacije o registratoru

Da biste koristili neku od hitnih ispravki u ovom paketu, ne morate da menjate registrator.Proizvodi nezavisnih proizvođača o čemu ovaj članak govori proizvedula su preduzeća nezavisna od korporacije Microsoft. Microsoft ne garantuje, podrazumeva niti na neki drugi način, u vezi sa performansama ili pouzdanošću ovih proizvoda.


Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×