You have multiple accounts
Choose the account you want to sign in with.

Microsoft, Microsoft SQL Server 2012 ispravke se distribuira kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su kumulativne ispravke, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2012 popravi za javnost.

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Imate jedan AlwaysOn dostupnosti grupe u Microsoft SQL Server 2012.

  • Baze podataka u grupi dostupnost sadrži najmanje jedan FileTable.

  • U reakciji se javlja u grupi raspoloživost.

U ovom scenariju, može potrajati duže nego što je očekivano za deljene podatke FILESTREAM da se poveže na mrežu.Napomena Ovaj problem je češće javljaju kada bilo je dugo vremena od prethodnog reakciji.

Uzrok

Ovaj problem se javlja jer skraćivanje operacija za FSLOG zapise u fascikli "$FSLOG" potrebno je mnogo vremena. Kada dugo vremena je prošlo od prethodne reakciji, mnogo FSLOG zapisa su nagomilali u fascikli FSLOG$ na sekundarni replike bez biti skraćena. Kada se javlja u reakciji, sekundarni replike postaje novi primarni replike i FSLOG$ fascikla mora biti skraćena pre nego što su datoteke u mapi tabela datoteka je može da se poveže na mrežu. U ovom slučaju, je potrebno dugo vremena da biste obrisali milione FSLOG zapise.

Rešenje

Nakon što primijenite ovaj hitni popravak, skraćivanje operacija u fascikli FSLOG$ je omogućeno na sekundarni replike.

Informacije o servisnom paketu usluga za SQL Server 2012

Da biste rešili ovaj problem, nabavite najnoviji servisni paket za SQL Server 2012. Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2755533 Kako nabaviti najnoviji servisni paket za SQL Server 2012

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, planirajte redovno Raspoloživost grupe failovers kako bi umanjili akumulacija FSLOG zapise na sekundarni replike. Na primer, plan za nedeljni Raspoloživost grupe reakciji.

Više informacija

Za više informacija o tome kako da koristite funkcije za FILESTREAM i FileTable sa AlwaysOn dostupnost grupa, posetite sledeću MSDN Web lokaciju:

Upotreba FILESTREAM i FileTable sa AlwaysOn dostupnosti grupeZa više informacija o funkciji FileTables, posetite sledeću MSDN Web lokaciju:

Opšte informacije o funkciji FileTablesZa više informacija o terminologiji za ažuriranje softvera, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranja

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×