Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Razvijete projekat pametni uređaj u Microsoft Visual Studio 2008.

  • Omogućite opciju prevodilac optimizacija. Na primer, omogućite opciju " /O2 ".

  • Prevedi ti projekta pomoću ruku prevodilački program.

U ovom scenariju, ruka prevodilački program može generisati netačne kompjuterski kod. Pored toga, neočekivana ponašanja može doći kada pokrenete generisane aplikacija.

Rešenje

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sustave u kojima se pojavljuje problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak. Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak. Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Da biste primenili ovaj hitni popravak, morate imati Visual Studio 2008 Service Pack 1 (SP1) instaliran.

Informacije o ponovnom pokretanju

Ti možda morati ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak ako se koriste datoteke. Preporučuje se da zatvorite sve instance programa Visual Studio prije primjene ovaj prilagodbeni popravak.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Ova hitna ispravka instalira datoteke koje imaju atribute koji su navedeni u sledećim tabelama. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u UTC vremenu (Coordinated Universal Time). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se po lokalnom vremenu zajedno sa odstupanjem za trenutno letnje/zimsko računanje vremena (DST). Pored toga, datumi i vremena mogu se promeniti kada izvršite određene operacije na datotekama.

Microsoft Visual Studio 2008

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Voditelj platforme

Meta platforme

C2.dll

15.0.20720.1

1,328,912

01-Jun-2011

12:59

x86

RUKU

Lib.exe

9.0.30729.6178

14,664

20-Jun-2011

20:25

x86

RUKU

Link.exe

9.0.30729.6178

800,584

20-Jun-2011

20:25

x86

RUKU

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Za više informacija o terminologiji za ažuriranje softvera, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranja

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×