Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Uvod

Ovaj članak opisuje ispravku specifične za zemlju koja se menja u obliku fasadne forme u 2017 za Rusiju u aplikaciji Microsoft Dynamics AX 2012 R3, 2012 R2 i 2009 SP1.

Pregled

Oblik fasadne ture biće promenjen u odnosu na 1 oktobar:

  • U novoj koloni 1A je potrebno naznačiti šifru vrste robe prema TN-u (ТН ВЭД ЕАЭС) za spoljne ekonomske aktivnosti evroazijske Unije (EACU (ЕАЭС)). Ova kolona mora biti popunjena prilikom izvoza robe u EACU zemlje. TOn je ТН ВЭД) kôd za artikle određuje carinska Šifra u nalogu carina ili u dimenziji zaliha. Ako se carina ne može identifikovati, broj onih koji su ostavljeni za artikal koristiće se nezavisno od carinskog broja.

  • U koloni 11, umesto u broju carinskih deklaracija, sada bi trebalo dati registarski broj.

Napomena: Takođe se menja i oblik korektivne fakture. Dokument: rešenje vlade Ruske Federacije br. 981 od 19 avgusta 2017 (stupa na snagu 1 oktobra 2017) link to zakonodavstvo: http://Publication.pravo.gov.ru/Document/View/0001201708220004?INDEX=0&rangesize = 1

Informacije o hitnom popravku

Nabavljanje datoteka ispravki za Microsoft Dynamics AX

Ova ispravka je dostupna za ručno preuzimanje i instalaciju sa lokacije Microsoft Download Center.

​​​​​​​ Napomena: paket 2009 SP1 sadrži ažurirane izveštaje o oblikovanju samo u Excel formatu.

X + + format je sada dostupan i ovde: http://Download.Microsoft.com/download/9/D/8/9D85DBF6-9217-401A-92A6-16BA6FC55B1A/DynamicsAX2009-KB4043481-SP1.exe

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate imati instaliran jedan od sledećih proizvoda:

  • Microsoft Dynamics AX 2012 R3

  • Microsoft Dynamics AX 2012 R2

  • Microsoft Dynamics AX 2009 SP1

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Kada primenite hitnu ispravku, morate ponovo pokrenuti servis aplikacioni server aplikacije (AOS).

Ako se ne radi o preuzimanju problema, instaliranju ovog prilagodbenog popravka ili drugim pitanjima za tehničku podršku, obratite se svom partneru ili, ako ste direktno upisali u plan podrške korporaciji Microsoft, možete se obratiti tehničkoj podršci za Microsoft Dynamics i kreirati novi zahtev za podršku. Da biste to uradili, posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

https://mbs.microsoft.com/support/newstart.aspx

Tehničku podršku za Microsoft Dynamics možete da kontaktirate i preko ovih veza za određene telefonske brojeve u zemlji. Da biste to uradili, posetite neku od sledećih Microsoft Web lokacija:

Partneri

https://mbs.microsoft.com/partnersource/resources/support/supportinformation/Global+Support+Contacts

Kupci

https://mbs.microsoft.com/customersource/northamerica/help/help/contactus

U specijalnim slučajevima, troškovi koji se obično naplaćuju za pozive podrške mogu biti otkazani ako stručnjak za tehničku podršku za Microsoft Dynamics i povezane proizvode utvrdi da će određena ispravka rešiti problem. Uobičajeni troškovi podrške primeniće se na sva dodatna pitanja u vezi sa podrškom i probleme koji se ne kvalifikuju za određenu ispravku.

BeleškeOvo je članak "brzo OBJAVLJIVANJE" kreiran direktno iz Microsoft organizacije za podršku. Informacije sadržane ovde su obezbeđene kao odgovor na nova pitanja. Kao rezultat brzine koja je na raspolaganju, materijali mogu uključivati tipografske greške i mogu se ispraviti u bilo kom trenutku bez obaveštenja. Pogledajte uslove korišćenjaza druge razloge.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×