Microsoft, Microsoft SQL Server 2008 R2 ispravke se distribuira kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su kumulativne ispravke, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2008 R2 popravi za javnost.

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Imate izveštaj koji je kreiran pomoću verzije od SQL Server Reporting Services (SSRS) to je raniju verziju od SQL Server 2008 R2 Reporting Services.

  • Izveštaj sadrži velike parametar za multi-izbora padajuće liste.

  • Premestite izveštaj na SQL Server 2008 R2 Reporting Services server.

  • Pregledate izveštaj u programu Internet Explorer.

U ovom scenariju, izveštaj je potrebno dugo vremena da se prikaže. Pored toga, upotreba Procesora je visoka. Međutim, vreme kreiranja izveštaj je isti kao u izveštaju-datum nastanka za isti izveštaj pre nego što se izveštaj prenese na SQL Server 2008 R2 Reporting Services. Napomena Vreme kreiranja izveštaja se evidentira u izvršavanju evidentira podatke za izveštaj. Ako onemogućite trake sa alatkama za kontrolu Report Viewer navođenjem sledeći parametar u URL adresi, performanse se značajno poboljšava:

rc:Toolbar=falseAko se privremeno smanjuje broj parametara na listi parametar sa više izbora, poboljšava performanse.

Rešenje

Kumulativna ispravka informacije

SQL Server 2008 R2 s paketom Service Pack 1

Fix za ovaj problem prvi put pušten u kumulativnoj Update 1 za SQL Server 2008 R2 sa servisnim paketom 1. Za više informacija o tome kako da nabavite ovaj paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2544793 Kumulativni paket ažuriranja 1 za SQL Server 2008 R2 sa servisnim paketom 1Napomena Jer se gradi su kumulativne, svako novo izdanje Ispravka sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2008 R2 popraviti za javnost. Preporučujemo da imate u vidu primenjujete najnovije objavljivanja ispravka koji sadrži ovu zakrpu. Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2567616 SQL Server 2008 R2 gradi objavljene nakon što je pušten je SQL Server 2008 R2 sa servisnim paketom 1

SQL Server 2008 R2

Fix za ovaj problem je prvi put pušten u kumulativno ažuriranje 7. Za više informacija o tome kako da nabavite ovaj paket Kumulativna ispravka za SQL Server 2008 R2, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2489376 Kumulativni paket za ažuriranje 7 za SQL Server 2008 R2 Napomena Jer se gradi su kumulativne, svako novo izdanje Ispravka sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2008 R2 popraviti za javnost. Preporučujemo da imate u vidu primenjujete najnovije objavljivanja ispravka koji sadrži ovu zakrpu. Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 SQL Server 2008 R2 gradi objavljene nakon što je pušten je SQL Server 2008 R2

Da biste rešili ovaj problem, onemogućite trake sa alatkama za Report Viewer kontrolu tako što ćete navesti na rc:Toolbar = false parametar u URL adresi.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Preporučuje se da kontrolisati broj stavki u listi parametar sa više izbora pomoću kaskadne parametre da biste poboljšali ukupne korisničkog iskustva. Za više informacija o nekim sličnim pitanjima performanse, kliknite na sledeći naslove članaka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Ispravka: Je potrebno dosta vremena da se otvori SQL Server 2008 R2 Reporting Services izveštaj koji sadrži mnoge vrednosti parametara u programu Internet Explorer

Beta verzija paket nadopuna zbirna ispravka je dostupna za .NET Framework 4

Ispravka: Učinak smanjuje nakon što ste migraciju velikih izveštaj na SQL Server 2008 R2 Reporting ServicesZa više informacija o izveštaj server runtime evidencije, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

Opšte informacije o izveštaj server runtime evidencije

Opšte informacije o upite runtime evidencije podataka

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×