Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2008 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su kumulativne ispravke, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2008 popravi za javnost.

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Imate na računaru na kome je pokrenut Microsoft SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS 2008).

  • Internet Explorer 9.0 koristite da biste prikazali izveštaj u izveštaju Manager.

  • Tražite ključnu reč koja se pojavljuje u izveštaju, najmanje dva puta.

  • Te kliknite na dugme dalje.

U ovom scenariju, ugnežđeni gledalac pogrešno se pojavljuje u oblasti izveštaja.Napomena Više informacija o prikazivaču ugnežđeni, potražite u odjeljku „Dodatne informacije”.

Rešenje

Kumulativna ispravka informacije

SQL Server 2008 servisni paket 2

Fix za ovaj problem prvi put pušten u kumulativno ažuriranje 4 za SQL Server 2008 servisni paket 2. Za više informacija o ovom paketu Kumulativna ispravka, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2527180 Paket za kumulativno ažuriranje 4 za SQL Server 2008 servisni paket 2Napomena Jer se gradi su kumulativne, svako novo izdanje Ispravka sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2008 popraviti za javnost. Microsoft preporučuje da imate u vidu primenjujete najnovije objavljivanja ispravka koji sadrži ovu zakrpu. Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

956909 SQL Server 2008 gradi objavljene nakon što je pušten je SQL Server 2008 Hitnih ispravki za Microsoft SQL Server 2008 su kreirani za određene servisne pakete za SQL Server. Morate primijeniti hitni popravak SQL Server 2008 servisni paket 2 u instalaciju za SQL Server 2008 servisni paket 2. Po podrazumevanim postavkama, neki hitni popravak koji je obezbeđen u servisni paket za SQL Server je uključena u novi servisni paket za SQL Server.

Više informacija

Ugnežđena viewer će se prikazati u snimak sledećih ekrana:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Reference

Za više informacija o modelu za servisiranje Incremental za SQL Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935897 Incremental Model za servisiranje je dostupna iz SQL Server tima da dostavi hitnih ispravki za prijavljenih problemaZa više informacija o imenovanju šemi ažurirane verzije SQL servera, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

822499 Nova šema imenovanja za pakete za dopunu softvera Microsoft SQL ServerZa više informacija o terminologiji za ažuriranje softvera, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranja

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×