Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptome

Kada dodate nove upravljačke programe u paket upravljačkog programa pomoću čarobnjaka za uvoz novog upravljačkog programa, datoteke paketa upravljačkog programa su veće nego što ste očekivali.

Sadržaj paketa upravljačkog programa može da se duplira više puta. To dovodi do toga da datoteka paketa bude znatno veća od paketa na originalnoj izvornoj lokaciji.

Pored toga, proces uvoza novih upravljačkih programa pomoću čarobnjaka za uvoz novog upravljačkog programa može da potraje mnogo više vremena nego što očekujete.

Rezoluciju

Informacije o hitoj ispravki

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problema koji je opisan u ovom članku. Primenite ovu hitnu ispravku samo na sisteme koji imaju problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka može da dobije dodatno testiranje. Stoga, ako ovaj problem ne utiče ozbiljno, preporučujemo da sačekate sledeću ispravku softvera koja sadrži ovu hitnu ispravku.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, na vrhu ovog članka baze znanja postoji odeljak "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke". Ako se ovaj odeljak ne pojavi, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste dobili hitnu ispravku.

Napoemu Ako dođe do dodatnih problema ili ako je potrebno rešavanje problema, možda ćete morati da kreirate zaseban zahtev za uslugom. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na dodatna pitanja podrške i probleme koji se ne kvalifikuju za ovu određenu hitnu ispravku. Kompletnu listu brojeva telefona Microsoft korisničke usluge i podrške ili da biste kreirali poseban zahtev za uslugom posetite sledeću Microsoft veb lokaciju:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomenom Obrazac "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke" prikazuje jezike za koje je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna za taj jezik.

Važno Instaliranje ove hitne ispravke ne utiče na veličinu postojećih paketa upravljačkih programa. Paket upravljačkog programa koji sadrži duplirani sadržaj trebalo bi da se izbriše i ponovo kreira kada instalirate ovu hitnu ispravku. Pored toga, svi upravljački programi koji se uvoze korišćenjem konzole nakon primene servisnog paketa 1, ali pre nego što instalirate ovu hitnu ispravku, moraju da se izbrišu i ponovo uvezu pre korišćenja u paketima upravljačkih programa.

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate imati instaliranu kumulativnu ispravku 1 za System Center 2012 R2 Configuration Manager Servisni paket 1 i System Center 2012 Configuration Manager Servisni paket 2.

Informacije o ponovnom pokretanju

Ne morate ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu hitnu ispravku.

NapominjaMo da zatvorite Configuration Manager administratorske konzole pre nego što instalirate paket hitnih ispravki.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ova hitna ispravka ne zamenjuje nijednu prethodno izdatu hitnu ispravku.

Engleska verzija ove hitne ispravke ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordinisanom univerzalnom vremenu (UTC). Kada prikažete informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu Vremenska zona u stavci Datum i vreme u Kontrolna tabla.

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforme

Adminui.driver.dll

5.0.8239.1206

435,888

26. jun 2015.

01:30

x86

Configmgr2012adminui-sp2r2sp1-kb3084586-i386.msp

Nije primenljivo

89,668,096

26. jun 2015.

01:30

Nije primenljivo

Microsoft.configurationmanagement.exe

5.0.8239.1206

396,976

26. jun 2015.

01:30

x86


Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Saznajte kako da upravljate katalogom upravljačkih programa u programu Configuration Manager.

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanja softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×