ISPRAVKA: Visual Studio 2008 pada kada otvorite prozor "Probni prikaz" u probnoj projektu

Ova hitna ispravka se primenjuje na Microsoft Visual Studio Team Explorer 2008 za sledeće proizvode:

  • Microsoft Visual Studio 2008 Professional Edition servisni paket 1 (SP1)

  • Microsoft Visual Studio 2008 Standard Edition SP1

  • Microsoft Visual Studio Team System 2008 Team Suite SP1

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Konfigurišite Visual Studio 2008 team Explorer da biste se povezali sa Microsoft Team Foundation Server (TFS) 2005 serverom.

  • Probni projekat kreirate u programu Visual Studio 2008.

  • U probnom projektu otvarate Prozor alatke za testiranje.

U ovom scenariju Visual Studio 2008. pada kada se prikaže ToolWindow.

Napomi kada je istraživač tima konfigurisan za povezivanje sa TFS 2005 serverom, program Visual Studio 2008 ne mora biti povezan sa TFS serverom da bi do ovog problema došlo. Na primer, ako ponovo Visual Studio 2008. bez povezivanja TFS servera, Visual Studio 2008 i dalje pada u scenariju koji je opisan ranije u ovom odeljku.

Rezolucija

Informacije o hitne ispravke

Podržana hitna ispravka je sada dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, predviđeno je da se reši samo problem koji ovaj članak opisuje. Primenite je samo na sisteme koji se susreće sa ovim određenim problemom.

Da biste rešili ovaj problem, obratite se Microsoft uslugama korisničke podrške da biste dobili hitnu ispravku. Kompletnu listu brojeva telefona Microsoft usluga za korisničku podršku i informacije o troškovima podrške potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNaplaćivanje U specijalnim slučajevima, troškovi koji se obično javljaju za pozive podrške mogu biti otkazani ako Microsoft stručnjak za podršku utvrdi da će određena ispravka rešiti vaš problem. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na dodatna pitanja o podršci i probleme koji se ne kvalifikuju za određenu ispravku u pitanju.

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate Visual Studio Team Explorer 2008.

Ponovo pokreni zahtev

Ne morate ponovo da pokrenete računar nakon instaliranja hitne ispravke ako se datoteke na koje ovo utiče ne koriste. Preporučujemo da zatvorite sve Visual Studio povezane sa 2008. godine pre nego što instalirate hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Globalna verzija ove hitne ispravke ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u Koordinisano univerzalno vreme (UTC). Kada prikazujete informacije o datoteci, te informacije se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC-a i lokalnog vremena, koristite karticu Vremenska zona u stavci Datum i vreme na kontrolnoj tabli.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×