Ispravka: WCF-prilagođeno adaptera se ne zatvara vezu sa uslugom WCF zasnovanom na BizTalk serveru ako dođe do zasnovane na WCF otkucani krivica

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Kreirate solicit odgovor Pošalji port u programu Microsoft BizTalk Server 2009 ili 2010 Microsoft BizTalk Server. Ovaj port koristi Windows Communication Foundation (WCF)-prilagođeno adapter za slanje i primanje poruka iz usluge zasnovane na WCF.

  • Izbor Propagate krivica poruke za slanje port nije izabran.

  • Zasnovane na WCF otkucani krivica se javlja kod usluga zasnovanih na WCF.

U ovom scenariju, WCF-prilagođeno adapter nepravilno održava vezu sa uslugom zasnovane na WCF. Pored toga, je zasnovan na WCF usluge prestaje da se odaziva kada regulisanja vrednosti usluge do u svakom vrednost svojstva MaxConcurrentInstances ili MaxConcurrentSessions .

Uzrok

Do ovog problema dolazi jer WCF-prilagođeno adaptera neispravno zatvara kanal umesto vezu.

Rešenje

Kumulativna ispravka informacije

BizTalk Server 2010

Za više informacija o tome kako da nabavite paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2497789 Kumulativna ispravka paket 1 za BizTalk 2010. Za BizTalk Server 2009, hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka 1 za BizTalk Server 2009. Za više informacija o tome kako da nabavite paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2429050 Kumulativna ispravka paket 1 za BizTalk Server 2009

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, upotrebite jedan od sledećih metoda:

  • Ponovo pokrenite Internet Information Services (IIS) sa računara taj domaćini WCF operativnim uslugu nakon što je usluga prestaje da se odaziva. Napomene

    • Ponovno pokretanje IIS 6.0, otvorim IIS Manager, kliknite desnim tasterom miša na ime računara, postavite pokazivač na Svi zadaci, kliknite Ponovo pokrenite IISi onda kliknite na OK.

    • Ponovno pokretanje IIS 7.0 ili IIS 7.5, otvorim IIS Manager, izaberite ime računara i zatim kliknite na dugme Ponovo pokreni na tabli radnje.

  • Postavite svojstva " MaxConcurrentSessions i MaxConcurrentInstances " za uslugu na veću vrednost.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Ako do ovog problema dolazi u Microsoft BizTalk Server 2006 R2, pokušajte neku od metoda koje su zabeležene u odeljku „Zaobilaženje”. Za više informacija o WCF-prilagođena svojstva transporta, posetite Web lokaciju sledeće Microsoft Developer Network (MSDN):

Opšte informacije o WCF-prilagođena svojstva transportaZa više informacija o optimizaciji performansi zasnovane na BizTalk serveru WCF adaptera, posetite sledeću MSDN Web lokaciji:

Kako optimizirati performanse programa zasnovanih na BizTalk serveru WCF adapterZa više informacija o hitnim ispravkama BizTalk Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2003907 Informacije o hitnim ispravkama BizTalk ServerZa više informacija o tome kako da sredim otkucani krivica ugovore u оркестрирањем, posetite sledeću MSDN Web lokaciji:

Kako se rased otkucani ugovore u оркестрирањем

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×