Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Kreirate solicit odgovor Pošalji port u programu Microsoft BizTalk Server 2009 ili 2010 Microsoft BizTalk Server. Ovaj port koristi Windows Communication Foundation (WCF)-prilagođeno adapter za slanje i primanje poruka iz usluge zasnovane na WCF.

  • Izbor Propagate krivica poruke za slanje port nije izabran.

  • Zasnovane na WCF otkucani krivica se javlja kod usluga zasnovanih na WCF.

U ovom scenariju, WCF-prilagođeno adapter nepravilno održava vezu sa uslugom zasnovane na WCF. Pored toga, je zasnovan na WCF usluge prestaje da se odaziva kada regulisanja vrednosti usluge do u svakom vrednost svojstva MaxConcurrentInstances ili MaxConcurrentSessions .

Uzrok

Do ovog problema dolazi jer WCF-prilagođeno adaptera neispravno zatvara kanal umesto vezu.

Rešenje

Kumulativna ispravka informacije

BizTalk Server 2010

Za više informacija o tome kako da nabavite paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2497789 Kumulativna ispravka paket 1 za BizTalk 2010. Za BizTalk Server 2009, hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka 1 za BizTalk Server 2009. Za više informacija o tome kako da nabavite paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2429050 Kumulativna ispravka paket 1 za BizTalk Server 2009

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, upotrebite jedan od sledećih metoda:

  • Ponovo pokrenite Internet Information Services (IIS) sa računara taj domaćini WCF operativnim uslugu nakon što je usluga prestaje da se odaziva. Napomene

    • Ponovno pokretanje IIS 6.0, otvorim IIS Manager, kliknite desnim tasterom miša na ime računara, postavite pokazivač na Svi zadaci, kliknite Ponovo pokrenite IISi onda kliknite na OK.

    • Ponovno pokretanje IIS 7.0 ili IIS 7.5, otvorim IIS Manager, izaberite ime računara i zatim kliknite na dugme Ponovo pokreni na tabli radnje.

  • Postavite svojstva " MaxConcurrentSessions i MaxConcurrentInstances " za uslugu na veću vrednost.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Ako do ovog problema dolazi u Microsoft BizTalk Server 2006 R2, pokušajte neku od metoda koje su zabeležene u odeljku „Zaobilaženje”. Za više informacija o WCF-prilagođena svojstva transporta, posetite Web lokaciju sledeće Microsoft Developer Network (MSDN):

Opšte informacije o WCF-prilagođena svojstva transportaZa više informacija o optimizaciji performansi zasnovane na BizTalk serveru WCF adaptera, posetite sledeću MSDN Web lokaciji:

Kako optimizirati performanse programa zasnovanih na BizTalk serveru WCF adapterZa više informacija o hitnim ispravkama BizTalk Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2003907 Informacije o hitnim ispravkama BizTalk ServerZa više informacija o tome kako da sredim otkucani krivica ugovore u оркестрирањем, posetite sledeću MSDN Web lokaciji:

Kako se rased otkucani ugovore u оркестрирањем

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×