Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Ovaj članak opisuje važnu ispravku verzije agenta usluge Azure Backup za Microsoft Azure Recovery Services (MARS) na 2.0.9221.0, koju koriste Microsoft Azure rezervna kopija i Microsoft Azure usluga za oporavak sajta za prenos podataka u Azure.

Važna poboljšanja

Ova ispravka za MARS agenta uključuje rešenje za uklanjanje zavisnosti od PS 2.0 i uklanja podršku za TLS verzije 1.0 i 1.1

Ažuriranje informacija

Preuzimanje informacija

Da biste primenili ovu ispravku, preuzmite i instalirajte agent Microsoft Azure usluga za oporavak sa Microsoft Download Center.

Ikona preuzimanjaodmah preuzmite paket ispravki agenta Azure usluga za oporavak.

Napomišite Verzija za ovu ispravku Microsoft Azure usluge za oporavak je 2.0.9221.0.

Više informacija o tome kako da preuzmete datoteke Microsoft podrške potražite u sledećem članku Microsoft baze znanja:

119591 Kako da nabavite datoteke Microsoft podrške iz usluga na mreži

Microsoft je skenirao ovu datoteku zbog virusa. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je dostupan na datum kada je datoteka objavljena. Datoteka se skladišti na serverima poboljšanim bezbednostima koji sprečavaju sve neovlašćene promene u datoteci.

Primena ispravke na više servera

Ako su serveri registrovani u jednom trezoru usluga oporavka, možete da ažurirate servere direktno sa Azure portala. Izvršite sledeće korake da biste ažurirali više servera sa Azure portala

  • Preuzmite instalacioni program za ispravku iz veze u ovom odeljku.

  • Prešli na trezor usluga za oporavak gde su serveri registrovani.

  • Na levoj strani blejda Postavke izaberite stavku Napravi rezervnu kopiju infrastrukture u odeljku Upravljanje.

  • Izaberite stavku Zaštićeni serveri uokviru Serveri za upravljanje, a zatim izaberite Azure agent za rezervne kopije kao tip upravljanja rezervnim kopijama.

Zaštićeni serveri

  • Na blejdu koji se pojavi izaberite server za koji je verzija agenta starija od verzije 2.0.9221.0.

  • Na bleju sa detaljima servera izaberite stavku Povezivanje. Tako ćete preuzeti datoteku veze sa udaljenom radnom površinom koju možete da koristite za povezivanje sa serverom, kopirajte preuzetog agenta na server, a zatim je ažurirajte.

Povezivanje na zaštićeni server

  • Kada završite ažuriranje, možete da izaberete druge servere koji imaju verzije agenta starije od 2.0.9221.0 i ažurirate agente na tim serverima.

Ponovno pokretanje informacija

Ako koristite Windows Server 2008 (SP2 i R2 SP1, bilo koji SKU), morate ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu ispravku. Korisnici koji imaju instaliran mars agent na drugim verzijama Windows Server ne moraju ponovo da pokreću računar kada primene ovu ispravku.

Preduslovi

Ako koristite System Center 2016 Data Protection Manager (SC DPM), preporučujemo da primenite zbirnu ispravku 1 za System Center 2016 Data Protection Manager ili noviju verziju.

Ako koristite System Center 2012 R2 Data Protection Manager (SC DPM), primenite zbirnu ispravku 12 za System Center 2012 R2 Data Protection Manager ili noviju verziju.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×