Ispravka za kompatibilnost za pregled za Windows RT 8.1 i Windows 8.1 pregled je dostupan putem dinamičkog ažuriranja: June 2013

Rezime

Ova ispravka poboljšava kompatibilnost iskustvo u Windows RT 8.1 pregled i Windows 8.1 Preview. Microsoft redovno objavljuje ispravke za kompatibilnost Windows da poboljša ukupnu korisničkog iskustva. Ova ispravka za kompatibilnost je datiran juna 2013.For više informacija o poboljšanjima, pogledajte odeljakaplikacije ili uređaji koji doći do promene u ponašanju nakon što instalirate ovu ispravku” i u „aplikacije i uređaje koji su uključene u ovu ispravku„sekcija.

Više informacija

Informacije o nadopuni

Nabavljanje ove ispravke

Ova ispravka primenjuje prilikom nadogradnje na Windows 8.1 pregled "ili" Windows RT 8.1 pregled. Bez interakcije je potrebna da biste primijenili ovo ažuriranje.

Vrste problema koje rešava ispravke za kompatibilnost aplikacija

Kada pokušate da instalirate i pokrenete određene igre ili aplikacije u Windows RT 8.1 pregled "ili" Pregled Windows 8.1, možete iskusiti neke od sledećih simptoma:

  • Igra, aplikacija ili upravljački program je nepravilno instaliran.

  • Igra, aplikacija ili upravljački program uzrokuje nestabilnost sistema.

  • Primarne funkcije igre, aplikacije ili firmvera ne rade ispravno.

Aplikacije ili uređaji koji doći do promene u ponašanju nakon što instalirate ovu ispravku

Sledeća tabela navodi aplikacije i uređaje koji su bili uključeni u ovaj paket Kumulativna ispravka. Ova tabela opisuje ponašanje ove aplikacije i uređaje nakon što instalirate ispravke update.Compatibility izazove nekoliko promena u Windows RT 8.1 pregled i Windows 8.1 Preview. Ovo su najčešći.

Teško blok

Teško blok sprečava aplikacije koja je kompatibilna sa Windows RT 8.1 pregled "ili" Windows 8.1 pregled pokreće na sistem.Napomena Microsoft omogućava Windows da stavim teško blok na aplikaciji nije proizvela korporacija Microsoft, samo ako je proizvođač je obavešteni.

Mekani blok

Mekani blok će vas obavestiti kada primarni funkcionalnost aplikacija ne radi ili kada je aplikacija iskustvo je nestabilan u Windows RT 8.1 pregled "ili" Windows 8.1 pregled.

Upravljački blok

Ovu radnju blokira za postojeći upravljački program na vašem računaru. Kasnilo upravljački program je tokom nadogradnje, instaliran upravljački program koji prij.

Migracija blok

Ovu radnju blokira nekompatibilne aplikacije iz migrira potpuno ili delimično tokom nadogradnje sa operativnog sistema Windows 8 na Windows 8.1 pregled.

Aplikacije i uređaje koje su uključene u ovu ispravku

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×